2777
2789
عنوان

دراکولا 😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 46 پست

دراکولا چه شکلیه؟؟؟  

شبیه شرکه؟   

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دراکولا بزرگ نیس

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
بسه شورشو در آوردین . روزی صدتا اکانت می‌سازید برای این تبلیغا.

فکر کنم همش کار یه نفر باشه😑

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

بابا مارمولکو میگه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

داراکولا حشره ای بسیار سمی و خطرناک نیش. بزنه جاش انگار سوخته و دیگه نمیره

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اونا نیشت بزنن مکافاته ها  ،سم پاشی کن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

دراکولا چه شکلیه 😐؟ 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺

دوستان غیر شمالی به این نیم وجبی میگن دراکولا از مورچه کمی بزرگتره نه نیش میزنه نه لگد نهگاز آآما رو بدنت که راه بره سم به جا میذاره انگار اون قسمت سوخته باشه ورم میکنه قرمز میشه تاول میزنه و به شدت میخاره خارشم بزنی زخم میشه و لک میمونه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

داراکولا حشره ای بسیار سمی و خطرناک نیش. بزنه جاش انگار سوخته و دیگه نمیره

حشرهههه؟؟؟؟

من فک کردم یه موجودخیالیه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.