2777
2789

دوستان من کیست داشتم دکتر برام دو دوره قرص الدی تجویز کرد الان روز ششم دوره دوم مصرف داروام یه هفته هم تقریبا از پریودم گذشته امروز رفتم سونو کیستم از بین رفته ضرر داره اگه همینجا مصرف قرصو قطع کنم یا باید دورشو کامل کنم؟اخه من تواقدام بارداری بودم خیلیم عجله دارم ده ماهه اقدامم بیست روز اینطور باید قرص مصرف کنم کسی تجربه ای داره؟الان قطع کنم ضرر داره یاباز پریود میشم؟؟

خدایا شکرت🥰❤

نباید قطع کنی، چون هورمونی هست و رو بدنت تاثیر منفی میذاره، دوره را کامل کن برو دکتر خودش میگه چکار کنی

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نباید قطع کنی، چون هورمونی هست و رو بدنت تاثیر منفی میذاره، دوره را کامل کن برو دکتر خودش میگه چکار ...

من تنبلی دارم کلا پریودم منظر نیست درکل یعنی نمیشه ول کنم باز برم تواقدام؟؟

خدایا شکرت🥰❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی دارم کلا پریودم منظر نیست درکل یعنی نمیشه ول کنم باز برم تواقدام؟؟

نه عزیزم باید استفاده کنی، الان یهو قطع کنی حتی احتمال داره دوباره پریود بشی و کلا بعد از مصرف قرص چند ماه طول میکشه بدنت برگرده به حالت طبیعی خودش، اینکه یهو قطع کنی که دیگه دردسر خودشو هم داره

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نه عزیزم باید استفاده کنی، الان یهو قطع کنی حتی احتمال داره دوباره پریود بشی و کلا بعد از مصرف قرص چ ...

پس همینکارو میکنم.ممنون از راهنماییت عزیزم⚘⚘

خدایا شکرت🥰❤