2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایشگر قدیمم اگه بتونم کمک میکنم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

همسرم آرایشگره خودمم تا حدودی واردم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنونم رنگ مو دودیc10 خیلی روشن رو مو مشکی طبیعی چه رنگی در میاد

بله روشنه روشن درمیاد 

شما روشن میخواین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بله روشنه روشن درمیاد  شما روشن میخواین؟

روشنی که به زردی نزنه

عزیز ممکنه بگید چطور بذارم که موهام آسیب نبینه موهام  تا یه مدار زیر شونه هامه چقدر اکسیدان بذارم و چه کار کنم موهام زبر نشه

رنگ مو دودی c10خیلی روشن رو مو معمولی مشکی رنگ  نشده چه رنگی در  میاد

یعنی رنگ موهای خودت مشکی طبیعیه  یا رنگ کردی

حتما این رنگ رو کاتالوگ دیدی که خریدی

مطمئنا روشن میشه اما نمیدونم چند درجه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
رنگ مو دودی c10خیلی روشن رو مو معمولی مشکی رنگ  نشده چه رنگی در  میاد

فکر کنم تو مایه های بلوند دربیاد

روشنی که به زردی نزنه عزیز ممکنه بگید چطور بذارم که موهام آسیب نبینه موهام  تا یه مدار زیر شون ...

دودی خودش ضد زردی هست 

بستگی به برند رنگ مو و جنس موهاتون داره من همیشه از محصولات آتوسا رویال استفاده میکنم اصلا یچیز دیگس بخدا 

با اکسیدان ۹درصد بزنید و اینکه بستگی به حجم موهاتون داره یه وقت میگم زیاد میشه اسراف میشه

من نظرم یه خورده بیشتر از نصف هست حدودا دو سوم باز تصمیم آخر با خودتون اکسیدانم بقدری بریزید که ترکیبتون مثل ماست زده شده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه رنگ خود موهام طبیعی رنگ نشده

پس روشن میشه چون گروه c رنگای روشنه