2777
2789
عنوان

بچه های نهم بیاین لطفا

106 بازدید | 14 پست

بچه برای ریاضی امسالم واقعا موندم مجازیم هس..چیکار کنم..شما می خواید چیکار کنید

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

نهم نیستم ولی اومدم بگم معلم خصوصی بگیر تنها راهشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بیا تاپیک آخرم 

امشبم تاپیک برا بچه های نهم داریم ساعت نه

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم نمیدونم تازع امتحانام حضودین یا هممون خراب میکنیم😐💔

پس باید بخونیم☹

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم..
نهم نیستم ولی اومدم بگم معلم خصوصی بگیر تنها راهشه

قیمتاشون سر ب فلک کشیده

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
بیا تاپیک آخرم  امشبم تاپیک برا بچه های نهم داریم ساعت نه

ممنون حتما سر میزنممم

والا منم نمیدونم تازع امتحانام حضودین یا هممون خراب میکنیم😐💔 پس باید بخونیم☹

اره امتحان حضوری درسامجازی..خیلی سخته..دبیرا هم ک کم کاری  

قیمتاشون سر ب فلک کشیده

عزیزم میفهمم درک میکنم میتونین با چند تا از دوستاتون معلم خصوصی بگیرید ک هزینش بینتون تقسیم بشه .این تنها راهشه گلم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اره امتحان حضوری درسامجازی..خیلی سخته..دبیرا هم ک کم کاری    

ارع واقعا 😐

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم..
بیا تاپیک آخرم  امشبم تاپیک برا بچه های نهم داریم ساعت نه

توی تاپیکاتون گفتید که برنامه میدید..لطف میکنید به منم بدید..

من الا مجبور شدم بخاطر سختیع درسا بشینم درسای نهمو از الان بخونم

توی تاپیکاتون گفتید که برنامه میدید..لطف میکنید به منم بدید.. من الا مجبور شدم بخاطر سختیع درسا بشی ...

امشب برا نهمیا برنامه میدم تگت میکنم

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
برا دبیرستان کی عزیزم؟

شنبه دبیرستان 

دوشنبه نهم 

چهارشنبه هر دو

💋مرسی

تایمشم ساعت نه شب