2777
2789
عنوان

محو شدن خط بی بی چک

2201 بازدید | 20 پست

خانوما سلام ۶روز مونده به موعدم از بس صبر ندارم الان بی بی زدم..موقعی ک با قطره چکان ادرارو ریختم همون لحظه ک ریخته شد خطtبنفش شد قشنگ ولی بعد ۳ دقیقه از بین رفت کلا...روی بی بی چکم زده بعد سه دقیقه کاذب...کسی بودع بااین شرایط باردار باشه؟؟🥺🥺

خیلی زود زدی اخه به استرسش نمی ارزه که صبر کن از موعدت بگذره

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوتاشم خط افتاذ؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چی بگم اخه. صبر ندارم که😭

صبر کن دیگه دختر . من سر پسرم ۱۰روز بعد موعدم رفتم ازمایش دادم نه بی بی زدم نه چیزی هرچقد دوستم گفت بزن گفتم نه فقط ازمایش میرم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اره گلی اول ک ادرار ریختم هر دوتاش پررنگ ولی cخیلی پررنگ تر بود و خط تی واضح بود و بنفش رنگ..ولی سری ...

کاش عکس میگرفتی یعنی چند دقیقه ای محو شد؟؟؟ ببین من بی بی استفاده میکنم باید صبر کنی تا اخرش ادرار برسه چون منم ک استفاده کرده بودم وقتی روی خط ها میوفتاد یه رنگی میشد انگار مثبته 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
خیلی صبوری عزیزم🥺چی بگم دست خودم نیست 

صبور باش . فقط استرس الکی میگیری دیگه بی بی نزن