2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین لطفا

234 بازدید | 40 پست

من تنبلی دارم تحت درمان دارو های گیاهی هسم 2 ماهیه و البته دوفاستون هم میخورم برای پریودی و هرماه 4 روز بعد از قطع قرص پریود میشم حالا این ماه دیروز موعدم بود که پریود نشدم دل درد پری می‌گرفت و ول می‌کرد ولی به شدتی که همیشه روز اول درد داشتم نبود و امروزم از صبح تاحالا اصلا درد نداشتم از ظهر گاهی میگیره و زود تموم میشه کمی حالت تهوع هم از قبل موعد داشتم ولی چون کلا قبل و حین پریودی تهوع میگیرم خیلی برام جدید نبود حالا به نظرتون آزمایش بدم مشخص میشه؟ انقدر بی بی منفی‌ دیدم دل ندارم بی بی بزنم. یک ساله منتظرم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندروز دیگه صبر کن اگر دردپریودی داشتی وترشحاتت سفید بود برو آزمایش...ان شاا..که دلت باجواب مثبت شاد بشه عزیزم

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بنظر من ک یه هفته صبر کن بعد توکل ب خدا کن برو بیبی چک بزن

واقعا تحمل ندارم و آزمایش نشون نمیده؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
چند روزه عقب انداختی؟

دیروز موعد بود نشدم هنوزم نشدم انگاری 2 روز 

دیروز موعد بود نشدم هنوزم نشدم انگاری 2 روز 

چند روز دیگه بمون بعد بزن 

منم دو روز بعد موعدم منفی بود 

اما پنج روز بعد مثبت

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
واقعا تحمل ندارم و آزمایش نشون نمیده؟ 

چرا من بارداری قبلیم دو هفته مونده ب موعدم ازمایش دادم مطمئنا نشون میده اما ببین خواهرم صبر کنی خیلی بهتره ها 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
چندروز دیگه صبر کن اگر دردپریودی داشتی وترشحاتت سفید بود برو آزمایش...ان شاا..که دلت باجواب مثبت شاد ...

سعی می کنم عزیزم بخدا یک ساله شب و روزم یکی شده ممنون ان شاء الله 

چند روز دیگه بمون بعد بزن  منم دو روز بعد موعدم منفی بود  اما پنج روز بعد مثبت

بی بی چک اینجوری بود؟ 

چرا من بارداری قبلیم دو هفته مونده ب موعدم ازمایش دادم مطمئنا نشون میده اما ببین خواهرم صبر کنی خیلی ...

واقعا؟ اصلا از فکرش در نمیام راهی بلدی فکرش نکنم؟ 

بله گلم

من دارو هایی که از عطاری گرفتم هم گفت تا باردار شدی قطع کن هم اینکه داخلش گزنه و تخم شربتی و اینا هس که خوب نیس من از دیشب دیگه نخوردم هیچکدوم رو حالا سردرگمم

من دارو هایی که از عطاری گرفتم هم گفت تا باردار شدی قطع کن هم اینکه داخلش گزنه و تخم شربتی و اینا هس ...

برو ازمایش خون بده کاملا مطمئن تره

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀