2777
2789
عنوان

بابام گفت برو با یکی دوس شو خونش زندگی کن یا برو خونه مجردی بگیر😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 56 پست
والا من الان یه هفتس با بابام سر تیپ و قیافم قهرم. به خدا بد نمی‌گردم من ولی بابام حساس شده.😐منم نم ...

اخه با قهر چیزی حل نمیشه 

واقعا فکر کنم بهتر باشه جدا زندگی کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۴ سالم بود سیبیلمو زدم گفت فقط دنبال اینجور چیزایی ۱۸ سالتشد شوهرت میدم(خیلیم جدی🥺) 

الان ۱۵ روزه ۱۸ سالم شده ولی خبری از شوهر نیس😂😂😂😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

اخ اخ 

دقیقا بابای منم همش به تیپ و ظاهرم گیر میده

خوبه زیاد آرایش نمیکنم تهش کرم و رژ و ریمله بعد میگه چیه اینا میزنی خودتو سیاه میکنی😑

یا مثلا مانتو جلو باز اصلااااا با اینکه دوس دارم اصن نمیزاره بخرم

یا مجبورم گاهی اوقات چادر بپوشم میگه بده حرف در میارن 

مگه مانتویی بودن چه مشکلی داشت البته الان دیگه نمی پوشم 

ولی باز میگه دانشگاه دولتیه چادر باید بپوشی😑  ولی عمرا بپوشم عمرااااااا

عکسموو چند تا پست بالاتر گزاشتم ببین واقعا بد بود؟

دیدم اتفاقا ولی اینقدرم بد نبود که اینجوری گفت 😕

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
اخ اخ  دقیقا بابای منم همش به تیپ و ظاهرم گیر میده خوبه زیاد آرایش نمیکنم تهش کرم و رژ و ریمل ...

نمیدونم چه حسیه ک فکر میکنن مالک زنا هستن و میتونن در مورد همه چیشون امر و ونهی کنن

تــــــف😐

ول کن بابا 😂😎

عزیزم هر خونه ای یسری چهارچوب و مقررات داره پدر شما سرپرست شما دوست داره شما داخل این چهارچوب باشید پسرا هم از این قاعده مستثنی نیستن مثلا در بعضی خانواده ها نهایت باید تا ساعت ۱۰-۱۱ شب خونه باشند. ادم وقتی میبینه حرفش خریدار نداره دیگه از حرصش همه چی میگه با کنایه با تهدید. خودت بچه داشته باشی کاری میکنه که حس میکنی درست نیست و بهش اسیب میزنه چجوری مانعش میشی؟ در حالی که اون بچه حرفت رو قبول نداره و برات تره هم خورد نمیکنه؟؟ 

عزیزم هر خونه ای یسری چهارچوب و مقررات داره پدر شما سرپرست شما دوست داره شما داخل این چهارچوب باشید ...

درست است پدر و مادر بیش از حد معمول شما را دوست دارند و حرف آنها ناشی از لطف بیش از حد معمول است