2777
2789
خودت باهاش شرط کردی زنگ نزنه..و اونم احترام گذاشته نزده..ک تو چون نزده میخوای جدا شی!

ن‌اتفاقا ازین ک زنگ‌‌نزده ب خودم خیلی خوشحالم ولییی از حرفای ک‌اخرین روز زد زورم میگیره 

میگفت بدون تو دق میکنم فلان و بهمان

ببخشید  ولی غلط میکنه ب دروغ میاد ی حرفی و میزنه

غیرت  نداره حال زنشو جویا باشهه😒

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

بعضی دخترا توقع دارن بگیرن شوهره رو شل و پل کنن و نشون بدن هیچ ارزشی واسشون نداره و بلاکش کنن. بعد وقتی پسره دلشکسته میشه و میره میگن ما گفتیم بلاکت کردیم تو چرا نیومدی منت کشی؟ اتفاقا عزیزم شوهرت خیلی مرد با اعتماد به نفسی بوده که بعد این کار تحقیر امیز شما خودشو حفظ کرده و سمتت نیومده. شما هم توقعت بیجاست که وقتی تنفرتو نشون میدی توقع داری طرف بدووه دنبالت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به خودت و ایشون یکم زمان بده، اگر واقعا علاقه ای بینتون وجود داشته باشه و ایشون شما رو عمیقاً دوست داشته باشه حتماً برمیگردن، من تاپیک ها و پستای قبلی رو نخوندم اما اگر فکر میکنی و صلاح میدونی عزیزم به خودت و ایشون فرصت دوباره بده. 

دقیقا دنبال چ چیزی هستی خودت میدونی؟ اگ بهش گفتی پیام نده چرا پیگیرشی.

زورم‌از حرفاشش میاد 

میگفت ک بدن من دق میکنه و این حرفااا 

همش دروغ 

همشش خایه مالیی

ن‌اتفاقا ازین ک زنگ‌‌نزده ب خودم خیلی خوشحالم ولییی از حرفای ک‌اخرین روز زد زورم میگیره  میگفت ...

داری اشتباه میکنی ..حس میکنم داری بچه بازی میکنی...مگه دوست پسرته..شوهرته..مث دوتا عاقل رفتار کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خودت گفتی پیام نده  اونم غرور داره هر چی باشه  بعد انقدر طلبکاری ازش منم بکنم پیام نمید ...

من کاری ب این کارا ندارم

روز اخر ادعا میکرد  بی من میمیره و فلان و بحماننن 

الان ۴ روز گذشته

حتی ب خودشم زحمت نمیده ی احوال ساده بگیره 

من از حرفاش دارم اتیش میگیرم

اینکه میفهمی هرچی گفتن دروغ بوده و دوس داشتنشون ادعا اتیشت میزنه درکت مکنم 

دقیقااااا دوست دارم همین رفتار و بهونه کنممم برم هرچی بینمون بوده رو علنن تموم‌کنمم 

عزیزم شما همونی هستی که با یه آقایی تو مراحل آشنایی بودید که چندسال بعد عقدرسمی کنید وشما دوستش نداشتی و میخاستی به هربهانه ای شده ازش جداشی درسته؟؟؟

اگه اونی خب دیگه جداشدید چی میخای میگی پی ام نده نمیده میگی چرا پی ام نداد

پی ام میداد میگفتی چرا هربهانه ای میارم از دستش راحت نمیشم

تکلیفتو با خودت مشخص کن عزیزم

موفق باشی

دقیقااااا دوست دارم همین رفتار و بهونه کنممم برم هرچی بینمون بوده رو علنن تموم‌کنمم 

منم تو شرایط مشابه توعم تو سایت گفتن بش پی ام نده چن روز بش پی ام ندادم انگار ن انگار عین خیالشم نبود ک بدبختم کرده دگ داشتم روانی میشدم از دس فکر و خیال همین الان بش پی ام دادم و گفتم چق عوضیع و همش ادعا بوده و رابطرو ب کل تموم کردم 

جیییییییییییییییغ این کاربری دس سه نفره                                         لیدی پوآرو ها هی نگین چرا تاپیکا مرتبط نیس  

همون بهتر تو نامزدی تموم بشه.... رفتارت خیلی بچه گونس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔