2777
2789

بچه ها دندون عقلم فک پایین کامل زیر گوشته یعنی یه ذره اش بیرونه هرچند وقت یه بار عفونت میکنه خیلی درد داره عکس که گرفتم گفتن ریشش رو عصبه ممکنه فکت آسیب ببینه موقع جراحی هیچ دندون پزشکی انجام نداد رفتم پیش به متخصص جراحی فک گفت انجام میدم ولی خیلی میترسم فکم اسیب ببینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش جراح فک رفتم مال منم سرش بیرون بود و رو عکس دندونمو که دید گفت رو عصب اصلیه و خیلی دندونه سختیه ولی خداروشکر خیلیم راحت جراحی کرد 

نترس عزیزم هیچی بدتر از درد دندون نیست 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
من پیش جراح فک رفتم مال منم سرش بیرون بود و رو عکس دندونمو که دید گفت رو عصب اصلیه و خیلی دندونه سخت ...

آره واقعا خیلی دردش هر چند وقت یه بار عفونت میکنه میگم شما سی تی هم گرفتین یا نه به من گفت بگیر 

آره واقعا خیلی دردش هر چند وقت یه بار عفونت میکنه میگم شما سی تی هم گرفتین یا نه به من گفت بگیر  ...

نه ولی عکس سه بعدیه چیه گرفت بعد فرستاد برای جراحی زیاد هم طول نکشید اصلا نگران نباش

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏