2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت نمیشین؟؟؟

200 بازدید | 30 پست

من ۲۱ سالمه متاهلم یه پسر دارم ک ۹ ماهشه خانواده کم جمعیتی هستیم جز خودم یه خواهر ۹ ساله دارم اکثرا شب ها خونه مامانم هستیم 

من خیلی کیک خامه ای و  شیرینی و دسر درست میکنم تهریف از خود نباشه آشپزیمم خوبه برای اکثر مهمونی ها به من میگن کیک بپزم براشون یا دسر هاشون رو درست کنم 

حالا یه دایی دارم که هر شب با خانوادش میان خونه مامانم اینا منم خب هرچی درست میکنم تنهایی با شوهرم مزه نمیده بخوریم میریم خونه مامانم اینا منم مجبورم برای خانواده داییم هم درست کنم نمیشه هم بهشون بگیم نیان دعوا درست میشه باز  

حالا مشکل ینجاست ک من هرچی درست میکنم داییم اینا میگن خیلی خوشمزه ولی فلانی خوشمزه تر درست میکنه دریغ از یه تشکر با بچه کوچیک دسر هاشو من برای زنش درست کردم ها (البته اشتباه کردم) هم میخورن هم میگن فلانی بهتر درست میکرد هم باز دستور میدن سری بعد مثلا نون خامه ای درست کن اون سری داییم تو جمع فامیل گفت تو ک چیزی درست نمیکنز فلانی یکی از اقوام خانمش که ۵۰ سالشه اون عالی درست میکنه من بهت ۵ میدم به اون ۲۰ میدم

حالامیخوام برای بچم جشن دندونی بگیرم اصلا دیگه نمیخوام وقتمو صرف شکم اینا کنم گفتم وقو مامانم و دعوت کنم 

میشم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میکن فلانی بهتر میپزه.بگو پس اینو نخور برو دستپخت فلانی رو بخور

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

یه بار قشنگ تو روشون بگو خب برین پیش همونا بخورین چقدر بعضیا بی ملاحظن اخه همون شیرینی کلی وقت دار ...

اخ گفتییییی من خسته و کوفته میخوام شیرینی بخورم هی میگن فلانی این شیریتی و درست میکنه انقدرررر خوب میشه ها البته اینم بد نیس ولی خداشاهده مال من از بیرونم بهتر میشه

یعنی نشد یه چیزی بخورن حرفی توش نباشه همیسه یکی هست ک همه چیزش خوشمزه تر از منه من نمیگم نیس شاید با ...

عزیزم دفعه بعد بدون رودروایسی اگه چیزی ازت خواستن بگو من خوب درست نمیکنم به فلانی بگید درست کنه براتون . دیگه ام چیزی نبر خونه مامانت وقتی اونا اونجان

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دایی جان قدر نشناس هستن 

از جهتی اختیار امد و رفتشون با پدر مادرتونه و صلاح به معاشرت میدونن که دعوت میکنن . شما نمیتونن بگید نیان 

ولی من خودم با کسی که میخوره و اه اه میکنه اینطور مقابله میکنم‌که دیگه هیچی درست نمیکنم . تو این گرونی بره نان خامه ای کیلو ۸۰ تومن از قنادی بگیره میل کنه و قدر بدونه 

خونه خودت برای پدر مادر و همسرت بهترینها رو سرو کن اونجا نه 

کاراشتباهی میکنی ک ب فامیل رو میدی😐😐

ینی داییت اونقدا عقلش نمیرسه ک ی خانوم21ساله ی با ی بچه ی کوچیک رو با ی کامله زن50ساله ک کلی تجربه داره مقایسه نکنه وا

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

خب یه شب هایی هم بشین تو خونه تون  متاهل شدی زندگی مستقل داری  شوهرت میگفت هر شب بریم خو ...

والا من نمیرم شوهرم یواشکی میره خخخخ 

بعد کیک و نمیشه کم درست کرد برای دو نفر ما کلا با مامانم میشیم ۵ نفر تو این کروتا هم ک دیوونه میشیم تو خونه تنها فقط میریم خونه مادرم

کاراشتباهی میکنی ک ب فامیل رو میدی😐😐 ینی داییت اونقدا عقلش نمیرسه ک ی خانوم21ساله ی با ی بچ ...

اتفاقا مامانمم خندید گفت ک دختر منم به اون سن برسه همینقدر با تجربه میشه درصورتی ک من الان هم سفارش دارم برای کیک ولی وقت ندارم با بچه کوچیک