من ۲۱ سالمه متاهلم یه پسر دارم ک ۹ ماهشه خانواده کم جمعیتی هستیم جز خودم یه خواهر ۹ ساله دارم اکثرا شب ها خونه مامانم هستیم
من خیلی کیک خامه ای و شیرینی و دسر درست میکنم تهریف از خود نباشه آشپزیمم خوبه برای اکثر مهمونی ها به من میگن کیک بپزم براشون یا دسر هاشون رو درست کنم
حالا یه دایی دارم که هر شب با خانوادش میان خونه مامانم اینا منم خب هرچی درست میکنم تنهایی با شوهرم مزه نمیده بخوریم میریم خونه مامانم اینا منم مجبورم برای خانواده داییم هم درست کنم نمیشه هم بهشون بگیم نیان دعوا درست میشه باز
حالا مشکل ینجاست ک من هرچی درست میکنم داییم اینا میگن خیلی خوشمزه ولی فلانی خوشمزه تر درست میکنه دریغ از یه تشکر با بچه کوچیک دسر هاشو من برای زنش درست کردم ها (البته اشتباه کردم) هم میخورن هم میگن فلانی بهتر درست میکرد هم باز دستور میدن سری بعد مثلا نون خامه ای درست کن اون سری داییم تو جمع فامیل گفت تو ک چیزی درست نمیکنز فلانی یکی از اقوام خانمش که ۵۰ سالشه اون عالی درست میکنه من بهت ۵ میدم به اون ۲۰ میدم
حالامیخوام برای بچم جشن دندونی بگیرم اصلا دیگه نمیخوام وقتمو صرف شکم اینا کنم گفتم وقو مامانم و دعوت کنم