2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قند واسه چی میریزن؟ 

نمی دونم والا 🤷‍♀️😐

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

یکم میزارم روی حرارت کم تا رطوبت و نمش گرفته بشه و برگه اش حالت ترد و شکننده بگیره بعد میریزم تو هاون و میسابمش . مراقب باش روی حرارت نسوزه مدام با انگشت هات تست کن ترد که شد برش دار. اینطوری خیلی رنگش قرمز و زیاد میشه. البته شاید بخاطر آبوهوا باشه اینجا چون شرجیه هر چیزی یه مقدار رطوبت و نم داره

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

ما قند نمی‌زنیم چون اگر آسیاب شده باقند باشه رنگش کم میشه کیفیتش کمتر میشه 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بهترین روش استفاده از زعفران

هروقت که زعفرات لازم دارین

یه مقدارشو توی هاون برنجی کوچیک‌

بدون قند بسابین

توش یه تیکه یخ بندازین و بعد بذای روی بخار

تا بهترین رنگ عطر طعم رو بهتون بده

کلا شنیدم زعفرون رو بایدموقع مصرف بسابی که عطر و طعمش حفظ شه 

من هر سال خودم میخرم تمیز میکنم و همون طور رشته ها رو میذارم خشک بشه 

موقع مصرف یکم تو یه استکان میریزم و با ته گوشتگوب میکوبمش تا پودر بشه و دم میکنم و میذارم تو یخچال 

باز تموم شد مجدد همینکارو میکنم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
جدی؟ منم نمیریختم الان میخوام بریزم شنیدم بهتر پودر میشه

نریزی بهتر بعدش یه تیکه یخ بنداز توش بذارتودمای محیط یخش آب بشه عالی میشه رنگش

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت