یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکم میزارم روی حرارت کم تا رطوبت و نمش گرفته بشه و برگه اش حالت ترد و شکننده بگیره بعد میریزم تو هاون و میسابمش . مراقب باش روی حرارت نسوزه مدام با انگشت هات تست کن ترد که شد برش دار. اینطوری خیلی رنگش قرمز و زیاد میشه. البته شاید بخاطر آبوهوا باشه اینجا چون شرجیه هر چیزی یه مقدار رطوبت و نم داره
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
ما قند نمیزنیم چون اگر آسیاب شده باقند باشه رنگش کم میشه کیفیتش کمتر میشه
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
نریزی بهتر بعدش یه تیکه یخ بنداز توش بذارتودمای محیط یخش آب بشه عالی میشه رنگش
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت