2777
2789
عزیزمی مرسی واقعاهممون داریم‌دیوونه‌میشم‌ازترس وگریه خبلس‌سخته خیلییی😭😭😭😭

اره خیلی سخته خدا کنه خدا نگاهش رو به هر دو شون بندازه 

خدا کرونا رو لعنت کنه از کجا اومد داره این همه آدما رو زجر میده و می‌بره  

اما ایشالا مریض های ما با معجزه خود خدا خوب میشم 

راستی من به قانون جذب و انرژی مثبت اعتقاد دارم تو ام استفاده کن حتما نتیجه میده تو نت راه هاشم هست اینا تنها کار هاییه ک میتونیم انجام بدیم 

البته با دعا کردن هم که باید باشه 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر دوستم ۷۰سالشه ریش ۸۵درصد درگیر شده بود چند روز بیمارستان بستری کردن آمپول رمیدسیور تزریق کردن بعد چند روز مرخصش کردن با اکسیژن ۸۶شکر خدا الان حالش خوبه  شما هم به خدا توکل کنید انشالله که حالشون خوب میشه

اره خیلی سخته خدا کنه خدا نگاهش رو به هر دو شون بندازه  خدا کرونا رو لعنت کنه از کجا اومد داره ...

خیلی سخته‌واقعاهیچکدوممون‌خواب نداریم ازترس ونگرانی ایشالادوتاشون‌خوب شن‌ واقعادیگ خودمونو باختیم

پدر دوستم ۷۰سالشه ریش ۸۵درصد درگیر شده بود چند روز بیمارستان بستری کردن آمپول رمیدسیور تزریق کردن بع ...

والااین دکتراسه روزه همه نوع امپولی دارن‌میزنن وهنوزجواب‌نگرفتن‌ریش۸۰خیلیهه

والااین دکتراسه روزه همه نوع امپولی دارن‌میزنن وهنوزجواب‌نگرفتن‌ریش۸۰خیلیهه

بابای دوستم نزدیک ی هفته   بیمارستان بستری بود بعد دکترش براش یسری ورزش ریه گفته بود انجام بده و ی وسیله ای هم گفتن خریدن که مثل قلیون بود باید اونو به نفسش میکشید الان شکر خدا خوبه البته خانوادش تو بیمارستان بود دم کرده کندر با پرسیاوشان و زوفا هم بهش میدادن

بابای دوستم نزدیک ی هفته   بیمارستان بستری بود بعد دکترش براش یسری ورزش ریه گفته بود انجام ...

مگه تو ای سی یو می زارن از بیرون چیزی برد داد به مریض ؟ اصلا نمی تونه بخوره ک

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌