2777
2789
عنوان

پاک کردن تتو خط چشم

3208 بازدید | 22 پست

میشه؟کسی انجام داده ؟دوستای گلم من یکماه پیش زدم ولی بنظرم دنباله هاش قرینه نیست فقط میخوام دمش رو پاک کنم میشه کسی تحربه داره

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

تا آنجایی که میدونم فک کنم بشه ولی این خط چشم ها رفته رفته کمرنگ میشن خیلی کمرنگ اگه ترمیم نکنی

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس میذاری؟

پاک میشه اما بازم ن صد درصد.ردش میمونه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
عکس میذاری؟ پاک میشه اما بازم ن صد درصد.ردش میمونه

الان تو رختخوابم  تو گالری دارم ولی عکس خوبی نیست وایسا الان میزارم

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

جوری نیست ک تو ترمیم درست کنه برات؟ من بن مژه زدم از گوشه بیرونی یکیش نامیزون بود تو ترمیم برام درست کرد.عکسم هست توی تاپیکم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
کم کم کمرنگ میشه به مرور منم دارم الان سه سال زدم

آخه این دمش قرینه نیست یکی بالاتره یکی پایین رو مخمه

آخه این دمش قرینه نیست یکی بالاتره یکی پایین رو مخمه

حق داری ادم تو ذوقش میخوره.منم خیلی حساسم تو ترمیم پدرشو دراوردم تا کامل درست کرد.من با وجود اینکه دنباله دارو اینا خیلی ب چشمام میاد اما نزدم گفتم بعدا افتادگی پلک میگیره ادم هی میاد پایین.اما بن مژه پایینوزدم خیلی چهرم حالدار شده خیلی راضیم خداروشکر

الان اینکه خیلی تمیزه.هم بالا رو زدی هم پایین؟

الان اینکه خیلی تمیزه.هم بالا رو زدی هم پایین؟

راضیم به صورتمم میاد ولی اگه دقت کنی یکیشو کامل اورده تا انتهای چشمم ولی اون یکی رو یکم بالاتر دنباله اشو زده اختلافش در حد یک میلیمتره ولی خب من خیلی حساسم 

آره

خیلی ظریفه عزیزم اگه تفاوتی هم هست مطمئنا خیلی کمه.فکر پاک کردن نباش داغون میشی زخم و زیلی میشه کلی.

بذار تا روز ترمیم ۱۵روز دیگه برو برا ترمیم درستش میکنه مطمئن باش.اونوقت تو الان احتمالا تازه زدی.این جوهرای روش ک بریزه کمرنگ تر میشه ممکنه تفاوتش اصلا به چشم نیاد.مبارکت باشه قشنگه

برو پیش تتو کارت بگو شاید تونست درستش کنه پاک کنی خیلی اذیت میشی

شما انجام دادی؟