2777
2789
عنوان

خانوما کمک، سوسک

93 بازدید | 16 پست

ما یه خونه اجاره کردیم امشب خیر سرمون رفتیم تمیز کنیم که حدودا ۱۰۰ تا سوسک دیدیم همه جا بودن، در دیوار کابینت 

کلی هم خرد و پرت بردم، میترسم تو وسایلمم رفته باشند

چکار کنم؟ قراردادو فسخ کنم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسخ برا یه لحظشههههههه

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐
وای خدای من تر تمیز نیست در و دیوارش؟ من باشم فسخ میکنم مثل چی میترسم

مشکلم فسخ نیست، مشکلم اینه که تو وسایلم بمونم هر جا برم باشند😢😢😢 کاش بهم گفته بود قبلش سم پاشی میکردم

مشکلم فسخ نیست، مشکلم اینه که تو وسایلم بمونم هر جا برم باشند😢😢😢 کاش بهم گفته بود قبلش سم پاشی می ...

واییییی خدااا

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
چکار کنم اگه تو وسایلم رفته باشه چی

برو ازین سمای قوی بخر همه وسایلاتو بزن

خونه بعدی که رفتین شب اول همه جارو سم بزن برو خونه یکی دیگه بخاب بعدش بیا

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐