2777
2789
عنوان

دخترای باتجربه بیاید 🚶‍♀️

198 بازدید | 13 پست

سلام خانوما ❤ حالتون چطوره؟ 

میخواستم بپرسم وقتی پسرها بهتون شماره میدن واکنشتون چیه ؟ مثلا منی که خوشم نمیاد، دست از سرم بر نمیدارن، هی بی محلی میکنم بازم اذیتم میکنن، یا هی میرم یه دیقه پیاده روی کنم، با ماشین رد میشن، بی محلیشون میکنم، هی همینطور میان و اذیتم میکنن منم دختری نیستم که از این روابط خوشم بیاد ، از این پسرایی که شعور ندارن و به نظر طرف مقابل احترام نمیزارن هم متنفرم... فکر می کنن به هرکی درخواست دوستی اونم با شماره دادن تو خیابون باید همیشه قبولش کنن... 

نمیدونم واقعا چطور باید رفتار بهتری نشون بدم که کاری بهم نداشته باشن، به نظرتون باید چه واکنشی از خودم نشون بدم که مزاحمم نشن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره بگیر جلو روش پارش کن برو😐

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
تاحالا پیش نیومده برام ولی خب یکی بهم گفت این موقع ها اصلا ترس و خجالتو بزار کنار وگرنه بدتر میکنن ...

دقیقا، من خودمم یه آدم استرسیم، اینجور مواقع ترسم و استرسم هم بیشتر میشه 😣

دقیقا، من خودمم یه آدم استرسیم، اینجور مواقع ترسم و استرسم هم بیشتر میشه 😣

اگه ماشین دنبالت بود میتونی خلاف جهت مسیرو بری یا بری سمت دیگه خیابون ولی خیلی ریلکس این کارو کن نه با تشویش 

خودمم خیلی استرسی ام

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
[QUOTE=206512333]شماره بگیر جلو روش پارش کن برو😐[/QUOT باید امتحانش کنم 🙂👌 باید اون روی سگم رو ...

😂😂

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!