2777
2789
عنوان

نرم کننده لباس تاریخ گذشته...

3176 بازدید | 39 پست

آیا لباس رو خراب میکنه؟

کسی تجربه ای داره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه بابا خراب نمیکنه.

ممنون که اومدی ولی آخه نرم کننده تاریخش که میگذره یکم سفت میشه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان کدبانو ...

خواهش میکنم.با آب گرم مخلوطش کن...چیزی نمیشه..

متشکرم

خدا خیرت بده..

لااقل یک سر زدی...

هیچ کس نمیاد تو تاپیکهای کاربردی و ضروری معمولا!

عزیزم من یبارنرم کننده تاریخ مصرف گذشته استفاده کردم، لباسم خراب نشد ولی بعداز خشک شدن تمامش لکه سفید زد 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
عزیزم من یبارنرم کننده تاریخ مصرف گذشته استفاده کردم، لباسم خراب نشد ولی بعداز خشک شدن تمامش لکه سفی ...

ممنونم عزیزم که مشارکت کردی

سلام دوست قدیمی 🌷

اومدم اینجا هروقت تونستم هرروز هرچند روز شد بهت سلام کنم حالت رو بپرسم 🙂

منم خیلی مشکلات داشته و دارم دورو برم پر از آدمه ولی دلم تنهای تنهاس گرچه به نظر خودم خیلی نه چیز سختی میخوام نه پیچیده اما انگار هیچچچ کس منو نمیفهمه 

ولی گاهی به چیزای بیخود دلمو خوش میکنم به چیزای الکی میخندم میگذرونم تا بگذره تا برم پیش خدا خود خودشو میخوام نه نهر شیر و عسل و حور و پری شو میرم تو بهشتش میشینم زیر سایه یه درختی یه لقمه نون خالی میخورم و محو خوبی بی نهایتش میشم 🙂

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
سلام دوست قدیمی 🌷 اومدم اینجا هروقت تونستم هرروز هرچند روز شد بهت سلام کنم حالت رو بپرسم 🙂 منم خ ...

الهی دورت بگردم...درکت میکنم

سلام دوست قدیمی 🌷

امروز چطوری؟

من بخاطر بی منطقی مزمن و شدید اطرافیان خیلی افسرده بودم

چند روز پیش فکر کردم چرا باید بخاطر اشتباهات دیگران من افسردگی رو تجربه کنم و از فعالیت و پیشرفت محرم بشم و عمرم به اندوه و بطالت بگذره چند روز پیش سر نماز دعا کردم از این حالت رها بشم

الان پاشدم بعد مدتها دفتر دستک قدیمی دراوردم پارچه آوردم واسه خودم یه مانتو بدوزم هدیه بدم به خودِ عزیز و محترم و انسانم 💝

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
سلام دوست قدیمی 🌷 امروز چطوری؟ من بخاطر بی منطقی مزمن و شدید اطرافیان خیلی افسرده بودم چند روز پ ...

سلام به وجود سفید و پاک و قلب نرم و پنبه‌ای‌ت...

مبارکت باشه... 

حق داری... درکت میکنم... آدم گاهی از اطرافیانش واقعا دلگیر میشه...

من هم دیروز از پدرم دلگیر شدم...

عزیزم توقع دلجویی و عذرخواهی از کسی که آزارت داده توقع زیاد و بیجایی نیست 

ولی

بیا دیگه در انتظار دلجویی عمرمون رو تلف نکنیم 

بیا زنجیر اندوه و انتظار رو از دست و پای روح و عمرمون باز کنیم و به خودمون اجازه نفس راحت بدیم 

بیا بریم یه لبخند به خودمون بزنیم🙂 یه چای دیشلمه براش بریزیم 🍺یه هدیه براش بخریم🎁 و سورپرایزش کنیم 🎊

فقطططط یه بار زنده ایم این یه بار رو قربانی اشتباه دیگران نکنیم 

من تونستم و خواستم این ایده رو به شما هم بدم و بگم شما هم میتونی اگه بخوای 🙂