2777
2789
عنوان

کلاهموبرداشتن حروم خورا

498 بازدید | 32 پست

دوستان ازیه کانال خرید آنلاین کردم پولوریختم حالا جواب نمیده کسی میدونه چکارمیشه کرد

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
هیچ کاری نمیشه کرد کانالای تلگرام دیگه الان ۹۹ درصد دزدن

من چه کانالم چه پیجم جزو اون ی درصده😅

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/

من شنیدم پلیس فتا میتونی شکایت کنی

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/

امروز رفتم بانک گفتم اشتباهی پول ریختم به این حساب خواستن شماره تلفنشو بهم بدن گفتن حساب مسدودشده😭😭😭😭

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏
چقد

۲تومن

۲تومن

منم دوبار برام پیش اومده

ولی نه این مبلغ

هر دو دفعه 120 یعنی 240 کلاََ

اسم کانالش چیه؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
کانالشو بزار خواهر 

https://t.me/joinchat/VuOc8yC5MsN4YpKc پوشاک عمده وتک

من شنیدم پلیس فتا میتونی شکایت کنی

شوهرم نمیدونه بفهمه غوغاست