2777
2789

روزی یک عدد زینک و یک عدد ویتامین سی

کندر خوراکی حتما از عطاری بگیرید و دم کنید که به ریه هاتون نزنه ویروس. روش دمش تو تاپیک های اخرم هست

داروی امام کاظم از عطاری معتبر بگیرید هرشب بخوزید بعدش هیچی نخورید تا دو ساعت

هرروز اب سیب بخورید. گوشت رو تو شیشه بپزید عصارش دربیاد حتما بخورید دستورش تو گوگل هست. بلدرچین هم خیلی خوبه. نخود آب هم برای ریه عالیه و قوت هم میده. پیاز و سیر این ایام زیاد استفاده کنید. ابجوش و عسل و لیمو و یکم نمک هم یادتون نره هرروز

چی بگم که سکوت بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میوه های زرد 

اب میوه های طبیعی

ربت و چای زعفران

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

غذاهای ابکی 

گوشت داخل شیشه ای خیلیییی خوبه باید اب داخل شیشه رو هم بخوری 

اب سیب 

گلابی بخور چون کرونا یبوست میاره 

چایی گیاهی مخصوصا چایی به و سیب و اویشن 

اب فراووااااان 

ابلیمو عسل هم عالیه

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
۱۷ نه

خب مشکلی نیس سعی کنید تقویت کنید سوپ گوش مرغ آب‌پز و سبزیجات و آب میوه آب پرتقال آب انار بخورید چیز خاصی نیست زود خوب میشید ولی خب به نظرم باید با یه دکتر مشورت کنید آخه دارو میدن ولی خب هر جور صلاح میدونید