2777
2789
عنوان

کرونا در بارداری

123 بازدید | 8 پست

هرچی راجب کرونا تو ماهایه آخر میدونیدو صادقانه بهم بگین😩منم امروز تست دادم هنوز جوابش نیومده ولی میدونم مثبته.بگین چیا بخورم زودتر خوب شم .بوده کسی که ماه اخر کرونا بگیره و طبیعی زایمان کنه و جفتشون سالم باشن تورو خداااااا هرچی راجبش میدونید و شنیدیدو بهم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابریزش.سرفه و گلودرد شدید .نمیتونم حرف بزنم تا میام دهنمو باز کنم تپش قلب شدید میگیرم😢😭

خب صدرصد کروناست...

عزیزم برو دکتر منتظر جواب نباش.

برو زودتر خوب میشی ان شاالله 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ابریزش.سرفه و گلودرد شدید .نمیتونم حرف بزنم تا میام دهنمو باز کنم تپش قلب شدید میگیرم😢😭

تپش قلبت هم از استرسه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
تپش قلبت هم از استرسه

هعی فک میکنم زنده نمی مونم شنیدم کسی که ماهایه آخرو کرونا بگیره زنده نمی مونه .حسابی استرس دارم.نمیدونی چیا بخورم زودتر خوب میشم

هعی فک میکنم زنده نمی مونم شنیدم کسی که ماهایه آخرو کرونا بگیره زنده نمی مونه .حسابی استرس دارم.نمید ...

نه بابا کی گفته ...

مگه همه کرونا میگیرن میمیرن ..

نه این فکرا رو نکن

عزیزدلم میشه بهم رای بدی کلا سه ساعت وقتم مونده واقعا نیاز دارم برای حاجت دلت صلوات میفرستم😓

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=616773

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀