2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون تویه ظرف غذا میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 45 پست

دهنی شوهرم مشکلی ندارم ولی از دهنی هرکسی حتی بچه خوشم نمیاد اصلاااااا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اکثرا با شوهرم تو یه دیس غذا میکشم میخوریم ولی قاشقامون رو یکی نیست 

ولی دهنی میخوریم وقتی همو میبوسیم از دهنی هم نخوریم؟😂😂ولی پسر۴سالم دهنی منوو کسی رو نمیخوره 😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

همیشه نه چون هر دو شکمو هستیم نمیشه جور در نمیاد ! اما بعضی از غذاها رو با هم میخوریم , البته هنوز بچه دار نشدم نمیدونم مثلا غذای بچمو بتونم بخورم یا نه چون غیر شوهرم حتی تو لیوان کسی نمیتونم اب بخورم

یاد تازه عروس دومادای فامیل افتادم ک تو مهمونیا تو یه بشقاب غذا میخوردن و بقیه چشم غره میرفتن😐

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
ما که می خوریم. اصلا بد دل نیستیم نسبت به هم. اما مامان و بابام ۶۰ سال از خدا عمر گرفتن ی بارم تو ل ...

من مامانم اینقدر بدش میاد ماهم که میخوریم دعوا میکنه میگم چیکار داری مگه همه باید مثل شما باشن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ما خودمون از اول زندگی یه دیس داریم توی اون برنج میکشیدم باهم میخوردیم هنوزم همینطور هس تا حالا نشده تو خونه خودمون دوتا بشقاب جدا داشته باشیم. دهنی هم دیگه هم برامون مهم نیس هرچی باشه میخوریم کلی هم به هم میخندیم😅

من اصلا درک نمیکنم مگه یه بشقاب چقدر سخته شستنش ک تو یه ظرف میخورین 😑

نه منظورش  دهنی خوردن هم دیگه مثلا لیوان و قاشق 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜