2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8545 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برو تو یه مغازه ، هرچی داشته باشه میکنه تو پاچت 

دست خالی بیرون نمیای 

ول کن نظرات مردم رو   

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من شیائومی دارم خیلی هم راضی ام من دوستم و آشنا هام سامسونگ برداشته بودن خیلی نازک نارنجی اند با ی ...

واقعا اخه دوستم داره راضی نیست من گوشی قبلی خودم سامسونگ بود همش تو دست پرسم بود اینقد ضربه خورد ولی آخ هم نگفت فک کنم بستگی به شانست داره گوشی خوب گیرت بیاد😁

عضو 
همیین میترسم گولم بزنند. برا همین دست به دامان شماشدم

کلا هرچی میگیری فقط سامسونگ بگیر هم حالا حالاها برات کار کنه.خراب نمیشه خرابم بشه قطعاتش همه جا هست زیر ۶ تومنم گوشی‌های خوبی سامسونگ داره 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
واقعا اخه دوستم داره راضی نیست من گوشی قبلی خودم سامسونگ بود همش تو دست پرسم بود اینقد ضربه خورد ولی ...

آره

نه می‌دونی سامسونگ سریa رو میگن اینجوریه

وگرنه بقیه مدل های سامسونگ خوبه

اما خوب یکی که سامسونگ میخواد  جدید بگیره همین سریa رو مجبوره بگیره اما خوب خیلی باید حواسش باشه یه بلایی سرش نیاد 😂

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
منم نظرم همینه. چند خریدین؟

من توی بهمن سال پیش خریدم ۳/۵

خیلی وقته دارمش

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
آره نه می‌دونی سامسونگ سریa رو میگن اینجوریه وگرنه بقیه مدل های سامسونگ خوبه اما خوب یکی که سامسو ...

اره سری های دیگه خیلی گرونن مردم باتوجه به وضع اقتصادی و کرونا بخاطر بچه ها مجبور گوشی قيمت مناسب انتخاب کنن که کیفیت خوبی ندارن🙁🙁

عضو 
منم همین طور🙂👌👌واقنننن عالیه البته من دیروز خریدم😅

مبارکت باشه عزیزم .ان شاءالله باهاش صحبت کردنی  خبرای خوبی بشنوی   

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
یعنی برای کارای مدرسه ۲ تومنی هم جواب میده؟

برای کارای مدرسه اره خب

ولی شما که میخواید هزینه کنید، یکم بیشتر هزینه کنید بهتره 

من خودم note 8 t دارم فک کنم چهارمیلیون باشه خیلی راضیم دو ساله دارمش

مامانم چند روز پیش مدل جدید 5g شیاعومی رو گرفت پنج تومن اونم خوبه 

برید مشخصات گوشی رو بخونید ببینید کدوم باتری و دوربین و حافظش و .... بهتره

اره سری های دیگه خیلی گرونن مردم باتوجه به وضع اقتصادی و کرونا بخاطر بچه ها مجبور گوشی قيمت مناسب ان ...

دقیقا