2777
2789
عنوان

سلام بچه ها میشه بیاین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 47 پست
داره محبت میکنم و اینا ولی محل نمیدم یه به روش نمیاره یا اینکه میگه خسته استراحت کن 😐😐😐

یه چیزه کلی بگم‌میخوای تو زندگی موفق شی به هیچ جنس مخالفی نزدیک نشو 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
همشون مثل همن‌ منم فک میکردم با بقیه فرق میکنه...

🙂

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزه کلی بگم‌میخوای تو زندگی موفق شی به هیچ جنس مخالفی نزدیک نشو 

خیلی دوسش دارم خیلیییی 

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
اونم اینقدری که تو داری داره؟

داره ولی فکنم من بیشتر

آخه ‌خودم و‌خراب میکنم ببین بخدا سر این ۱۶۰۰ نفر و ریموو کردم از‌پیجم

ن هیچ وقت خودتو سبک نکن توی این موضوع ک با بقیه پسرا بحرفی ،  تو سرد باش باهاش دیگ بهش زنگـنزن پیامم داد دیر جواب بده ، بعد سه چهارتا پیام ک داده بعد مثلا چرا دیر جواب دادی فلان اینا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اینطوری حساس باشی بدبخت میشی اشتباہ منو نکن

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
انقدر ریز حساس نشو ارامشتون رو بهم نزن

دست خودم نیست عزیزم

اینطوری حساس باشی بدبخت میشی اشتباہ منو نکن

🙂⁦❤️⁩

ن هیچ وقت خودتو سبک نکن توی این موضوع ک با بقیه پسرا بحرفی ،  تو سرد باش باهاش دیگ بهش زنگـنزن ...

بابا خودش و‌ جر میده زیادم این کارو میکنم راه دیگه ای نیست؟

میفهمم عشق زیادی مثه نمک رو زخمه . پایدار باشین⁦❤️⁩💚

مرسی جیگرم 💋

🙂⁦❤️⁩

بہ یہ چیزی فکر کن فکر کن فقط خودت مھمی برای اون و کسی دیگری بہ اندازہ تو براش مھم نیست اصلا فکر کن اونا دوست معمولی ھستن

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
بہ یہ چیزی فکر کن فکر کن فقط خودت مھمی برای اون و کسی دیگری بہ اندازہ تو براش مھم نیست اصلا فکر کن ا ...

آخه می‌دونم حرف نمیزنه با کسی میدونم کاری نمیکنه خانواده دو تامون و فامیلای اونم میدونن