2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

187 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان

بنده دانشجوی پزشکی و مدرس زیست شناسی درکرمان هستم

همچنین دوره آموزش مشاوره و برنامه ریزی رو زیر نظر موسسه معتبر گذروندم

اگه نیاز به مشاوره و برنامه کنکور داشتین در خدمتم

با سه طرح مشاوره مختلف بنا به شرایط و نیاز شما

مشاوره کاملا تضمینی در صورت عدم رضایت نصف هزینه به حساب شما برگردانده میشود

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طرح مشاوره ای و ارائه مدرک معتبر به پی وی مراجعه بفرمایید

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

سلام یه سوال برای رشته مامایی دانشگاه علمی کاربردی هم داره؟ 

سلام

خیر

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دانشگاه آزاد، چه رتبه ای قبولیه؟ 

شهر خاصی مد نظرتون هست؟
آخرین قبولی کنکور 99 رتبه کشوری(دقت کنین رتبه کشوری نه با احستاب سهمیه) 89 هزار دانشگاه آزاد مسجد سلیمان خوزستان بوده

لیسانس مدیریت دارم، دیپلم ریاضی  مدتیه علاقه دارم مامایی بخونم چندساله کتابای زیادی خوندم ول ...

انگیزه الکی نمیدم

نظام آموزشی و کتابها تغییراتی داشته

کنکور نسبت به قبل خیلی چالش برانگیز شده

ولی با تلاش و وقت گذاشتن و یه برنامه ریزی دقیق حتما میتونین

مخصوصا اینکه از مطالعه غافل نبودین

به خدا قسم یکی از کسایی که مشاورشون هستم(و در سایت حضور دارن) بعد از سه سال دوری از درس و بچه یک ساله استارت کنکور 1401 رو زدن و خیلی بهشون امید دارم

هیچ چیزی نشدنی نیس

انگیزه الکی نمیدم نظام آموزشی و کتابها تغییراتی داشته کنکور نسبت به قبل خیلی چالش برانگیز شده ولی ...

تست زنیم بدنیست، یکبار ارشد حسابداری رفتم، آزاد تهران قبول شدم بدون خطی خونده باشم، 

تهران و کرج و حومه باشه حالا دانشگاه آزاد مشکلی ندارم دانشگاه دولتی بعید میدونم، هم رشتم تجربی نبود ...

تهران 39 هزار

کرج 45 هزار

ورامین 50 هزار

قم 53 هزار

رتبه کشوری

انگیزه الکی نمیدم نظام آموزشی و کتابها تغییراتی داشته کنکور نسبت به قبل خیلی چالش برانگیز شده ولی ...

چقد عالی

ما5تاخواهربرادریم بدون اینکه کلاس بریم یا کتاب خاصی داشته باشیم، هممون دانشگاه دولتی خوندیم، ولی تو انتخاب رشته راهنما نداشتیم، دقت نداشتیم اونموقه میتونستیم رشته های بهتری بخونیم

چقد عالی ما5تاخواهربرادریم بدون اینکه کلاس بریم یا کتاب خاصی داشته باشیم، هممون دانشگاه دولتی خوندی ...

خیلیم عالی موفق باشین

اگه قصد کنکور کجدد داشتین و به مشاوره و برنامه ریزی نیاز داشتین در خدمتتون هستم

به صورت تضمینی مشاوره میدم و اگه راضی نبودین هزینه رو برمیگردونم