2777
2789
از عابربانک تشکر کردم 🤦🏻‍♀️ تو صف شلوغ هم بودم خجالت کشیدم خیلی

😂😂😂😂😂

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین سوتی که دادم دیروز یه آقایی تاپیک زد بزرگترین سوتی و بگین من به کاربریش نگاه نکردم فقط نوشتم دیشب شوهرم بهم گفت چرا انقد سرت تو گوشیه منم گفتم دل م راجع به پریودم میخونم بعدش متوجه حضور پدر شوهر شدم جالب تر اونه که استارتر نوشت اشکال نداره خدا واسه هیچکس نیاره بعدش فهمیدم مرده

از عابربانک تشکر کردم 🤦🏻‍♀️ تو صف شلوغ هم بودم خجالت کشیدم خیلی

منم یه بار گپ فامیلیمون داشتیم چت میکردیم بعد میخلستم بنویسم عجب گیری کردیم از دست شماها ... نوشتم عجب کی..ری کردیم ، کلا تا یه هفته انلاین نشدم

منم یه بار گپ فامیلیمون داشتیم چت میکردیم بعد میخلستم بنویسم عجب گیری کردیم از دست شماها ... نوشتم ع ...

وااااای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣

خونتو عوض کن ادرستم ب هیشکی نده

عزیزِدل لایک  نکن