2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا😀

من دخترم ۲ تا آسیاب هم داره درمیاره...عزیزم نگران نباش بچه‌ها مون بدنشون ماشالله پره زود افتادن...ولی هر چی دیرتر بیفته بهتره دیرتر خراب میشن 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من دخترم ۲ تا آسیاب هم داره درمیاره...عزیزم نگران نباش بچه‌ها مون بدنشون ماشالله پره زود افتادن...ول ...

اره منم برای اینکه خراب نشن نگرانش بودم تا الانم دندون هاش همه سالم هستن بدون ذره ای خرابی

۹ ماهگی دندون در اورده

اره منم برای اینکه خراب نشن نگرانش بودم تا الانم دندون هاش همه سالم هستن بدون ذره ای خرابی ۹ ماهگی ...

عزیزم موقع افتادن دندون خون میاد بچه وحشت میکنه از الان ذهنش و آماده کن نترسه...

ا دختر منم نیمه اول ۹۴ هست سه تا جلویی افتاده یکیم لقه من ترسیدم که چرا چهار تا افتاده پس طبیعیه؟؟؟

بله طبیعیه ماشالله تغذیه بچه‌ها خوبه...من دخترم روزی ۳ لیوان شیر میخوره 

چشم مرسی گفتی گلم به پسر خواهرم برادرم گفتم باهاش حرف زدن که نترسه برا همه هست

دختره منم خون و که دید وحشت کرد بعد باش صحبت کردیم آروم شد