2777
2789
عنوان

باردار ها یه سوال

92 بازدید | 25 پست

کسی بوده جفتش پایین باشه بعدا بیاد بالا؟

من ۲۱ هفته ام هنوز جفتم بالا نیومده خیلی میترسم 

باید چکار کرد؟

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن
سلام عزیزم آره جفت منم تا ۲۸هفته پایین بود بعد خودش رفت بالا

سلام.

عه واقعا؟؟ خودبخود میره بالا؟

من تو کارهای روزمره مشکل دارم‌.زدم تحرک و فعالیت ام زیاد بشه دردمیگیره زیر دلم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم Ntکه رفتم گفت پایینه استراحت کن و چیزی بلند نکن و راه نرو میاد بالا که نتونستم ۲۵هفتگی پایین ...

آخرش چی شد؟ زایمان کردین؟ چطور بود؟

سلام. عه واقعا؟؟ خودبخود میره بالا؟ من تو کارهای روزمره مشکل دارم‌.زدم تحرک و فعالیت ام زیاد بشه د ...

تو با جون خودت وبچت بازی میکنی فقط نباید کار کنی استراحت مطلق داشته باش تا بیاد بالا خطرناکه ها😐

سلام. عه واقعا؟؟ خودبخود میره بالا؟ من تو کارهای روزمره مشکل دارم‌.زدم تحرک و فعالیت ام زیاد بشه د ...

خواستی کار بکنی کمر بند ببند زیر شکمت

میاد بالا نگران نباش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اره منم همینطور بودم ولی یکی بمن گفت پیاده روی کن ولی فقط تا موقع ای که درد حس نکردی وقتی زیر دلت درد گفت بشین استراحت کن باز دوباره بعد یک ربع راه برو من همین کارو میکردم رفت بالا البته نمی‌دونم از این بود یا ن

پاهات همیشه باید بزنی دیوار کار نکن اصلا تا بیاد بالارعزیزم

اخه نمیشه کار نکرد که. وزنم داره میره بالا از بس تکون نخوردم.

اصلا موندم چکار کنم‌. یکم تحرک دارم درد میگیره. بشینم هم اینجوری یهو اضافه وزن میارم.

تو با جون خودت وبچت بازی میکنی فقط نباید کار کنی استراحت مطلق داشته باش تا بیاد بالا خطرناکه ها😐

اره میدونم.خودم استرس گرفتم 😭😭😭

ن استراحت مطلق خوب نیست کار نباید انجام بدی ولی باید یواش یواش راه بری کمی تحرک داشته باشی 

اخه نمیشه کار نکرد که. وزنم داره میره بالا از بس تکون نخوردم. اصلا موندم چکار کنم‌. یکم تحرک دارم د ...

عزیزم این طبیعیه ک وزن میگیری با داریا بعداز بارداری وزن کم کن عزیزدلم الانم چربی وشیرینی و برنج زیاد نخور با غذا ترشی بخور تا زنت زیاد بالا نره برا بچه هم خطرناک باشه

اره منم همینطور بودم ولی یکی بمن گفت پیاده روی کن ولی فقط تا موقع ای که درد حس نکردی وقتی زیر دلت در ...

من وقتی راه میرم حس میکنم الانه که پریود بشم😖😖

عاشق پیاده روی ام. ولی میترسم. گاهی به اجبار ک تا یه مسیری میرم زیر دلم تیر میکشه