2777
2789

برم دانشگاه

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطات موفق و خوشحال کننده

به هرچی برسی، چه دانشگاه، شغل خوب، پول به اندازه اما ارتباطات خوشحال کننده نداشته باشی بعد از مدت ها از یکنواختی و نداشتن ارتباطات خوب، خسته و کلافه و افسرده میشی...

کاری که دوس دارم و ازشون لذت میبرم انجام بدم  که البته نمیشه کل این زندگی اجباره

اگه هدفی داری حتما ادامه بده

همین که هدفت رو پیدا کردی واقعا خوبه 

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷

تو خوشحالی و سلامتی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

برا من افتتاح داروخانم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
ارتباطات موفق و خوشحال کننده به هرچی برسی، چه دانشگاه، شغل خوب، پول به اندازه اما ارتباطات خوشحال ک ...

این که زندگی یک نواخت بشه خیلی سخته

ب نظرم حال خوب ... اگ حالت خوب باشه از همه چی لذت میبری و لذت بردن از زندگی ی موفقیته

دقیقا

من از هیچی نمیتونم لذت ببرم کلا زندگی برام مثل زهر مار شده