2777
2789
عنوان

یه حرفی دارم باهاتون.میشه بیاین؟

193 بازدید | 8 پست

خانمای گل. دوستای عزیزم. شماها شدین توی زندگیم یه نقطه امید. از وقتی وارد نی نی سایت شدم و تاپیکهارو میخونم میبینم واقعا ادم هایی هستند که شرایطشون خوب نیست. ولی میجنگن.صبورن. ولی من صبور نیستم. الان توی بددددددترین حالت زندگیمم. سردرگم بی پول بی شغل بی اعصاب و کلا همه چی بهم ریخته است. در ظاهر میخندم ولی ازدرون داغونم. دختری ام که اگه بهش بها داده میشد الان بهترین شغل رو داشت و توی بهترین دانشگاه درس میخوند.دختری ام که دوست دارم مستقل باشم و قدرتمند.که بقیه دخترا ببینن بگن ارع من میخوام مثل ایشون انقد قدرتمند و مستقل باشم که هیچ احدی دست کم نگیره منو. دستم بسته است و سردرگمم. نیاز  به یه آرامش خیلی زیاد دارم که یکی انگار از آینده بیاد بگه آرع میشع میشع میشع.تو‌میتونی و همه چه درست میشه.همونی میشی که میخوای.شماها نمیدونید چی میگم... ولی ازتون میخام درکم کنید و یه چی بگین دلم اروم بگیرع.خیلی تنهااام خیلی...دلم بعضی مواقع مرگ میخواد.....هعی خدا

درستع 

اما یاد بگیر 

زندگیتو با حرفای بقیع نسازی 

ک حرفاشون امیداتو زیرو رو کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو ام یا تو منی؟!

منم دیگه خسته شدم حس ادمی رو دارم که کلی انرژی داشت کلی هدف و فکر الان رسیده به هیچ چون وسط هیچ بود ...همه هم میگن تقصیر ضعف خودمونه نمی دونم خدا شاهده ....

تو قوی هستی و وقتی به این باور رسیدی که در درونت استعدادها و نیرویی نهفته هست که میتونستی خیلی بهتراز این باشی،مطمئن باش میتونی،یه بار دیگه بلند شو و برای باز کردن پنجره های امید اقدام کن.منتظر نباش کسی از راه برسه و از روی زمین بلندت کنه،خودت با افتخار هر چه تمام تر بلند شو و تلاش کن.مطمئنم تو میتونی به اونچه که انتظارش رو داری برسی.