2777
2789
عنوان

اومدم یه شهر دیگه

151 بازدید | 17 پست

بچه ها دکتر وقت گرفتم اومدم اینجا بچه ندارم چندبار بچه دار شدم که هر بار از دستشون دادم دکتر گفته یه بار دیگه بچه دارشو با یه سری دارو😔دیگه طاقت ندارم بچه مو از دست بدم بچه هام مشکل داشتن هردفعه بااینکه فامیل هم نیستیم

قسمتون نمیدم اما دعا کنید برام هیچ کار از کسی ساخته نیست جز خدا هیچکاری نمیتونم بکنم کلی هم استرس دارم کاش منم یه بچه سالم خدا بهم بده دیگه داره آرزوم میشه 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

30 سالمه تقریبا 

خب پس سنتونم کمه نگران نباشید من زندایی باردار بودن بچش سقط شد دکتر تا چند ماه گفت نمیشه لچه دار شی تو کمتر از اون مدت حامله شد مهر ماهم بدنیا میادنگران نباش به زودی حامله میشی 

💙BTS💙park jimin💙
تو کار خدا شک نکن. حتما ب صلاحته. هیچی رو از خدا ب زور نخواه. من صدمه اش رو دیدم ک دارم بهت میگم ...

نه به زور نمیخوام راضیم ب رضا ش میدونم اما دلم یکم گرفته بود دعا لازم بودم نمیتونم دست رو دست هم بزارم با توکل به خودش اقدام میکنم اما دعا لازمم😔

سلام برو یوتیوب پیج سیده فاطمه روحانی و چالشتو بهشون بگو خیلیا بچه دار شدن بشرطی ک هرچی میگن انجام بدی حتما سربزن حتما خدا خواستن ک پیامتو ببینم بچه دار خواهی شد مطمعنم سوال بپرس از خانوم

خب پس سنتونم کمه نگران نباشید من زندایی باردار بودن بچش سقط شد دکتر تا چند ماه گفت نمیشه لچه دار شی ...

قربونت عزیزم ممنونم منم باردار میشم اما بچه ها ماه‌های بالا مشکل دار میشن داشتن بچه بیمار هم سختی های خودشو داره😔دعاکن خدا بهم بچه سالم بده😔

براتون ۵۰ تا صلوات میفرستم😍 درسته کمه ولی هر وقت وقت کردم بازم میفرستم💕

قربونت عزیزم لطف میکنی ممنونم إن شاالله جبران کنه خدا برات 

سلام برو یوتیوب پیج سیده فاطمه روحانی و چالشتو بهشون بگو خیلیا بچه دار شدن بشرطی ک هرچی میگن انجام ب ...

باشه عزیزم ممنونم میرم نگاه میکنم❤️لطف کردی التماس دعا 

قربونت عزیزم ممنونم منم باردار میشم اما بچه ها ماه‌های بالا مشکل دار میشن داشتن بچه بیمار هم سختی ها ...

خدا خودش مشکلتو حل میکنه دعا کن و از خدا خالصانه بخواه💕😍

من مادربزرگم تا یچه اولشون بدنیا میاد هفت تا بچشون سقط میشع😭 ولی اون زمان چون علم پزشکی پیشرفت نکرده نمیفهمن الان فهمیدیم برای موی گربه بوده🥴

💙BTS💙park jimin💙