2777
2789
عنوان

شامپو بچه

2301 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان شما از چه مارک شامپویی برا بچه هاتون راضی هستین ... من قبلا از وی کر و سیوند استفاده کردم .. الان همسرم مامابیبی اورده. بنظرتون خوبه؟ 

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیروز بس خوبن جفتشون

مرسی😙

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
فیروز هم خوبه ،هم کار معلولان کشور عزیزمه

متوجه نشدم؟؟ کار معلولان؟

ماستلا چیکو جانسون سبامد فیروز

عزیز جانسونو میگن الان فیکش تو بازار هس . چجور تشخیص بدم اصلشو؟

صاحب کارخونه خودش در تصادف معلول شده و بعد از اون فقط معلولان رو در کارخونه استخدام می‌کنه . 

اخی چه قشنگ😢😢

عزیز جانسونو میگن الان فیکش تو بازار هس . چجور تشخیص بدم اصلشو؟

نمیدونم والا من شوهرم مغازه داشت خودش میآورد از داروخانه هم میگرفتم قبلا واسه دخترم 

من خودم از بوش تشخیص میدادم الان دخترم بزرگ شده و پسرم وقتی اومد نمیصرفید،😁

منتظر اتفاقات خوبم 
اخی چه قشنگ😢😢

فیروز بخر هم‌ کیفیت داره ، هم صاحب کارخونه که خیلی پولداره و نیاز نداره اصلا ولی دل خوشی معلولان هست ، هر روز صبح با هزار امید میرن سرکار و وابسته کسی نیستن ، بهترین برند ایرانی هم فیروز هست 

سلام عزیزم

من از شامپو سر و بدن کودک بلیتا دارم استفاده میکنم عالیه. برندش اروپاییه (بلاروس) و محصولاتش بسیار باکیفیتن. حتی محصولاتی برای مادر هم داره مثل شامپو احیای موی مادر بعد زایمان و کرم ضد ترک برای شکم و بدن مادر بعد زایمان که فوق العاده ان. پیشنهاد میکنم استفاده کنین قیمتاشونم مناسبه من از فروشگاه میسفا تهیه می کنم نماینده این محصولات تو ایرانن. <a href="https://missfa.ir/product-category/mother-and-baby/">لاین مادر و کودک بلیتا </a> تازه کرمایی برای سوختگی بر اثر پوشک و برای بدن کودکان هم دارن