2777
2789
عنوان

خانوم ها باتجربه بیاین

30 بازدید | 4 پست

خانوم ها دوست دارم بچم بریچ بشه سزارین کنم چیکارکنم ؟؟؟خیلی از طبیعی میترسم 

بعد ببخشید خیلی واژنم تنگ حتی تو رابطه هم مشکل دارم 

میترسم سر طبیعی کلا واژنم نابود بشه 🤭🤭🤭

اگه دکتر ببینه لگن تنگه سزارین میکنه یا بچه سرشو نیاره پایین ...تروخد دعا کنید اینماه مامان بشم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
اگه دکتر ببینه لگن تنگه سزارین میکنه یا بچه سرشو نیاره پایین ...تروخد دعا کنید اینماه مامان بشم  ...

ایشالا عزیزم میشی استرسو از خودت دور کن بیخیال باش من یه خانومی میشناختم ۵ سال بچه دار نشد هیچ مشکلی هم نداشت کلی آزمایش وسونو داد همه چیش okبود هرماه پریود که میشد مینشست گریه کردن 

خلاصه تا ۵ سال صبر کرد دیگه خسته شد دیگه نه گریه میکرد نه استرس اینو داشت که پریود شد چندماه اینجوری بود تا یه بار پریودش عقب افتاد فکر کرد عادی اما خدا بهش یه نی نی داد دکتر گفته بود اینقدر استرس داشتی باردار نمیشدی ایشالا توهم دامنت سبز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دکتر گفت پلی کیستیک هستی باردار نمیشی به اسونی باید حداقل ۱ سال تحت درمان باشی تا باردار بشی اما من گوش ندادم کلا بی خیال شدم .دیگه گفتم منکه بچه دار نمیشم جلوگیری هم نکردم بعد یه سال درست شب عید امسال متوجه شدم که باردار هستم اصلا باورم نمیشد