سلام خانوما توتاپیک قبلیم گفتم که میخام کار کنم کار از تولیدی پوشاک بیارم بدوزم ولی این کار هم یه مقداری سرمایه میخاد که متاسفانه ندارم اما مادر شوهرم داره ومیتونه هم کار کنه امروز بهش زنگ زدم گفتم بیا یه چرخ توبگیر یکی من باهم کار میکنیم واینم بگم اگر بخام کار کنم کارم بایه چرخ راه نمیوفته باید دومدل چرخ داشته باشم منم اگه بخام چرخ بگیرم باید حلقه ازدواجم روبفروشم یعنی در واقع داروندارمه پدرشوهرم خیلی استقبال کرد ولی مادرشوهرم گفت نه اصلاااا نمیتونم خیاطی کنم درحالی که خیاطیش خوبه وجوانم هست میتونه کار کنه وبرامنم نگفت من بهت پول قرض میدم گفت تواگه میتونی برو خودت بگیر ولی نمیتونی از من میشنوی حیف نکن انگشترتو حالا خیلی ناراحتم دلم شکسته باخودم میگم برم گوشواره های دخترامم بفروشم وانگشتر خودم باهاشون دوتا چرخ بخرم بعد میترسم کارم نگیره ومادر شوهرم بگه بیا نگفتم نمیتونی
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
کار تولیدی خوبه اگر کارت تمیز باشه . دخترت اگر کوچولو هست متوجه نمیشه گوشواره رو بفروش اول با یه چرخ امتحان کن مثلا دو سه ماه دیدی در امدت خوبه چرخ دومو قسطی بردار . خدا کمکت میکنه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من که نمیگم حتما بیاد بامک شریک بشه خوب منم براخونه پسرش زحمت میکشم باسه تابچه کوچیک چی میشه حالاکه بعداز ده سال که عروسشم یه بار بهش روزده بودم رومو زمین نمیزد بخدا ماتوبدترین شرایط بودیم ازشون کمک نخاستیم بچم تب کرده بود ماحتی پول قطره تب بر نداشتیم گذشت اون روزا بازم میگزره ولی خوب اونم میبینه بچش تو سختی ونداریه دستش میرسه ودستی نمیگیره