2777
2789
عنوان

لک بینی اما...🎈

135 بازدید | 7 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی اطلاعی داره در این باره کمکم کنه ممنون میشم😊🎈

من دقیقا امروز روز موعد پریومدمه ماه قبل همین روز پریود شدم الان از تقریبا یک هفته پیش تا الان گاهی دلدرد و کمر درد میومد سراغم و سینه هامم سنگین شدن، اما امروز که رفتم دسشویی خیییلی معذرت میخوام ازتون هنگام ادرار لکی نمیاد اما وقتی کمی زور میزنم یه کوچولو مثلا یه قطره فقط لک قهوه ای میاد اما پریود نشدم هنوز، اینم بگم که تو اقدام هستم و ماه قبل که پریود شدم همون موقع بدون فشار لک اومد چند قطره و یک ساعت بعدش شایدهم کمتر خون پریود اومد اما الان ب زور لک اومد و پریود هم نشدم خدا کنه باردار باشم یعنی ممکنه؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

دوست دارم بیبی چک بذارم اما انقد که بیبی چکام منفی شدن اصلا دستم نمیره ب انجامش🥺 یا میترسم برم آزمایش یوقت حامله نیاشم منفی باشه همش میگم زوده الان برم شاید تا فردا پریود بشم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=206308794]دوست دارم بیبی چک بذارم اما انقد که بیبی چکام منفی شدن اصلا دستم نمیره ب انجامش🥺 یا میترسم برم آزما ...[/QUOTE خب اگه حامله باشیو لک بینی داشته باشی ک خیلی بده باید بدونی حامله ای یا ن 

دارو استفاده کردی ؟

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
بی بی بزن 

میترسم منفی بشه 😭😭😭😭 فردا پریود بشم دوست ندارم منفی بشه 🥺🎈

[QUOTE=206308794]دوست دارم بیبی چک بذارم اما انقد که بیبی چکام منفی شدن اصلا دستم نمیره ب انجامش🥺 ی ...

ن هیچ دارویی استفاده نمیکنم، خب میگم آخه امکان نداره باردار باشم اما خودمو گول میزنم ک شاید باشم ، اما میگم چندروز بگذره مطمئن بشم بعد برم آزمایش بدم الان فکر میکنم زوده و شایدتا فردا پریود بشم

ن هیچ دارویی استفاده نمیکنم، خب میگم آخه امکان نداره باردار باشم اما خودمو گول میزنم ک شاید باشم ، ا ...

چند وقته اقدامی؟؟ی روز هم صبر کن اگه پریود نشدی حتما بی بی بزن

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
چند وقته اقدامی؟؟ی روز هم صبر کن اگه پریود نشدی حتما بی بی بزن

۴ ساله😭💔 آره صبر میکنم الان ک کمر درد دارم امکان داره تا فردا پریود بشم  دعا کن اما حامله باشم من نذر کردم قسم دادم خدار  ب این ماه بخاطر همین الان یکم امید دارم شاید دعام مستجاب شده