2777
2789
عنوان

با ۲۰۰ تومن چی میشه خرید برای ....

1063 بازدید | 41 پست

دوقلوهای داداشم که امروز دنیا اومدن دستمم تنگه ندارم بیشترچیزی بخرم ۰ 

کریرو کالسکه و کیف و پتو و دورپیچ سیسمونی پسرم سالم و خوب بود دادم به داداشم ولی خوب دلم میخاد  یچیزیم بخرم واقا هم بی پول شدیم این ماه😧😧

دوقلوهاش یکی دختریکی پسره

نگیدپول بده چون دویست تومن خ ضایعس 😐

میتونمم با آبجیم شریکی یچی بخریم ولی اون نمیدونم چقدر داره

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خب برا هرکدوم ۱۰۰ بدی خوبه دیگه با ۲۰۰ تومنم میتونی هم دو دست لباس خونه خوشگل براهرکدوم بخری ب راحتی

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

خب بزنگ بپرس حالاروی هم بزارید ۵۰۰.۶۰۰شه دست بالت باز تره برای انتخاب واقعا ۲۰۰جز لباس نوزادی جعبه ای چیزی نمیتونی بخری

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا

لباس بخر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️