2777
2789
عنوان

وقتی یکی بهتون پیشنهاد بد میده

246 بازدید | 26 پست

چجوریی دک و پز‌ طرف  و میاریدد پایین؟؟؟😐😐😐یکی از رفیقامم رسما اومدهههه درخواستت داده از روو نمیرههه 

😒😒😒😒😒

چون فهمیدن دوست صمیمیم میخاد عمل کنه 

فکر‌‌میکنه ما باهم‌ اآره!!!😐😑😑

از دیشب تا حالا جوابشووو ندادممم 

دارم آتیش میگیرم

چه ادمایی دورم بودن واقعا

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

من متوجه نشدم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

با اجازه استارتر میشه یه لحظه بیاین تاپیکم کمکم کنید

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست صمیمی عمل چی کنه؟ باهاش آره چیه؟ من متوجه نشدم اصلا

دفیق صمیمیم میخاد تغییر جنسیت بده 

از وقتی دور و بریام راجب اسن موضوع فهمیدن 

فکر میکنن من و اون باهم ... داریم

در صورتی ک اینجور نیست

تاپیک های قبلی راجبش گفتم

الان این یکی رفیقم دیشب اومده میگ من گرایشم ب لز رفته یه راهکار بیار برام

اول فکر کردم شوخیه بعد قسن خورد ک ن بخدا جدیم و اینا😐😐

همسایه روبروی ما یه پسر حدود ۱۷ ساله داره الان از پنجره نگا میکردم دیدم از پشت شیشه اونجاشو در آورده از زیر پرده فقط اونجا معلوم بود به نظرتون برم جلو درشون ؟😐

دفیق صمیمیم میخاد تغییر جنسیت بده  از وقتی دور و بریام راجب اسن موضوع فهمیدن  فکر میکنن ...

راهکار اینه بره پیش روان شناس🙄

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
همسایه روبروی ما یه پسر حدود ۱۷ ساله داره الان از پنجره نگا میکردم دیدم از پشت شیشه اونجاشو در آورده ...

مریض جنسیه🤢

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
همسایه روبروی ما یه پسر حدود ۱۷ ساله داره الان از پنجره نگا میکردم دیدم از پشت شیشه اونجاشو در آورده ...

الان میگن چاردیواری اختیازی😂🤦🏻‍♀️

[QUOTE=206277144]دفیق صمیمیم میخاد تغییر جنسیت بده  از وقتی دور و بریام راجب اسن موضوع فهمیدن  فکر میکنن ...[/QUOTE

بهش بگو من گرایشم به جنس مخالفه اطلاعی از این موضوع ندارم و اصلا هم خوشم نمیاد لطفا ديگه در موردش باهام حرف نزن