2777
2789
بنطرم ازاینجا برو تا زندگیت خراب نشده

اره میرم ب زودی 🙁

حس میکنم بد جور رو زندگیم تاثیر گذاشته

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

شوهرم همیشه میگه ادم نباید خودشو در معرض گناه قرار بده

درسته ولی انقدر گرگه بیرون هست باید صفت بگیریش ندوزدنش خخخ من خیلی خیلی شوهرمو دوست دارم خیلیم پاکه کل فامیل روش حساب میکنن ولی میگم نباید خودتو بزنی به بیخبالی بگی اعتماد دارم باید مراقب باشی 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اصلا یه وضعی شده بیچاره همش سرکاره زنگ میزنم معلومه صدای کارش میاد زود هم میاد خونه فقط سر گوشی ...

اخی 😑😑

منم عقدم از هم دوریم و با وجودی که رمز گوشیشو دارم و بارها و بارها بهم ثابت شده که اهل خیانت نیست ولی جدیدا شک تو دلم میفته از بس تاپیک خیانت دیدم

میشینم تو ذهنم سناریو درست میکنم مثه خل و چلا 😐😐😐

بعد هی نگرانم که این حسمو نفهمه ناراحت شه

اخی 😑😑 منم عقدم از هم دوریم و با وجودی که رمز گوشیشو دارم و بارها و بارها بهم ثابت شده که اهل خیا ...

اره میفهمم چی میگی 

منم هندونه زیر بغلش میزارم همه جا حتی تو جمع ازش تعریف میکنم و میگم خیلی بهت اعتماد دارم انقدر بهش محبت و خوبی کردم که خودش شرمنده شه احساس گناه کنه 

هرچند میدونم اهل اینکارا نیست 

از مجردیش خبر داشتم خودش میگه تو مجردی از اینکارا نکردم چون از عواقبش میترسیدم سر ناموسم بیاد حالا که ناموسم داره میشه 2 تا برم سراغ اینکارا!! منظورش منو بچمه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

اخی عزیزم 😍 من یه مدته دیگه باز نمیکنم اینجور تاپیکارو 

اره یا نباید باز کرد یا از این اینجا رفت 

من که فک کنم نینی بیاد از اینجا برم وقتم دیگ پر میشه