سلام من یه ساله تو اقدامم دوماهم میشه میرم دکتر بهم ویتامین داده ولی جواب نگرفتم این ماه موعدم سه روز عقب افتاد و دو هفته قبل لکه بینی کردم دو روز در حد یه لکه تمام الان دو روزه واژنم درد داره خیلی بیبی چک هم منفی شد یعنی باردار نیستم ؟درد واژنم دارم اخه چرا برای اولین باره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین گلم استرس نمیذاره باردار بشی بزن به بی خیالی منم ۱ سال اقدام داشتم نشد خیلی استرس داشتم کلی بی بی چک حروم کردم آخرش دکتر گفت شوهرت واریکوسل داره تا عمل نکنه بچه دار نمیشید منم دیگه کلا بی خیال شدم ۲ ماه بعدش فهمیدم حامله م انشالله دامن شما هم سبز میشه فقط بسپر به خدا ضمنا بارداری و درد واژن ربطی به هم ندارن
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
دو ساله البته یه بار حامله شدم اوایل ازدواجم ولی سقط کردیم شرایط شو نداشتم
پس کلی وقت داری .ایشالا زود دامنت سبز بشه به حق حضرت زهرا
گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪