2777
2789
عنوان

پزشکی...

134 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من امسال میرم دهم. تا الان همش نگران این بودم که کنکور پزشکی قبول نشم ولی الان فکرم درگیره که اگه پزشکی قبول بشم و درس بخونم آیا تضمینی برای اینکه در آینده شغلی داشته باشم هست یا نه؟ 

شما میدونید اونایی که پزشکی خوندن چطور میرن سر کار ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از اتمام دوره تحصیل تو بیمارستات ها یا میتونن مطب بزنن و کار کنن 

ممنونم عزیزم 

وقتی تحصیل تموم بشه بر چه اساس تو بیمارستان شاغل میشن؟ یعنی همه کسایی که تحصیل کردن رو میگیرن؟!

دختر عموی من  دندون خونده اگه بتونی از پس هزینه های کلیتیک زدن بر بیای دندون بهتره الان تو هر خونه یه پزشک عمومی هست باید تا تهش بری یعنی باید متخصص بشی اونوقت حتما کار داری ولی عمومی بیکاره من جای تو باشم میرم فرهنگیان

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

اگه پرشکی میخوای به حانوادت بسپر اصلا خواستکار راه ندن و اصلا به تو نگن من شاگرد اول یودم ولی از بس با خواستگار ذهتم درگیر میشد نتونستم کنوور خوب بدم

والا نمیخوام نا امیدت کنم 

منم دهم بودم همین فکرارو میکردم 

اما امسال که کنکور دادم اصلا همچین تفکری نداشتم.

اینکه یک مژه کار و ارایشگر بیشتر از دکتر حقوق میگیره

البته عمومی که نه ۴ سال باید خوند که لاقل تخصصی بگیره 

ممنونم عزیزم  وقتی تحصیل تموم بشه بر چه اساس تو بیمارستان شاغل میشن؟ یعنی همه کسایی که ت ...

همه ک کار نمیکنن ولی اره بیشتر اونایی ک تموم کردن استخدام میشن برای کار تو رشته تجربی نگران نباش فعلا کنکور و بچسب شما هر رشته ای جز پزشکی هم تو تجربی قبول شید بازار کار داره

ببخشید عزیزم تجربی هم فرهنگیان داره؟

آره ولی خیلی کم بزمیدارن اگه کنکور انسانی بدی بهتزه چون ببشتر قرهنگیان رو از انسانی بر میدازن یعنی با کنکور انسانی احتنال زیاد تری هست که قبول شی

والا نمیخوام نا امیدت کنم  منم دهم بودم همین فکرارو میکردم  اما امسال که کنکور دادم اصلا ...

آره عزیزم منم خیلی به این موضوع فکر میکنم همش میترسم کنکور رو نتونم خوب بدم یا اگه قبول بشم شغل نباشه و این همه تلاش بی نتیجه بمونه 💔

و اینکه کسی رو میشناسید که رتبه خوبی آورده باشه یا خودتون رتبه خوب آورده باشین؟ برای کتاب کمک درسی ک ...

پ ن پ لازم نیس😐

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
اگه پرشکی میخوای به حانوادت بسپر اصلا خواستکار راه ندن و اصلا به تو نگن من شاگرد اول یودم ولی از بس ...

آره واقعا مشغله فکری آدمو از درس دور می‌کنه 

البته تا الان که خبری از خواستگار و اینچیزا نبوده 😂