2777
2789
عنوان

اعتصاب غذا

164 بازدید | 8 پست

پسر۱۴ ساله م یکروز کامل غذانخورد.خیلی لاغره براش میترسم.کارش شده فقط بازیهای موبایل.حاضر به هیچ کار دیگه ای نیست.باباشم ازش موبایل و گرفت.اونم لج کرد و دیگه حاضر نشد غذابخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی الان دیگه کاری نمیشه کرد یا حداقل خیلی سخت میشه چون دیگه داره بزرگ میشه از اول باید براش ی محدودیتتی میزاشتید که الان اینجوری نشه الان پدرش گوشی رو خیلی وقت پیش باید ازش جوری میگرفت که هم دوستانه باشه ناراحت نشه که بخواد لج کنه  شرایطی میزاشت که پسرتون مجاب بشه تمام روز نباید گوشی بگیره دستش از بچه هرچی رو با زور بگیرید بدتر لج میکنه😊

کتاب بخون 🙃

باهاش خیلی نرم رفتار کنید بعد اگر بازم گوش نکرد دیگه باهاش صحبت نکنید تا باهاتون حرف نزده و اگر فهمید ناراحتید بهش بگید از چی ناراحتید و نگرانشید الان دیگه باید اونقدر بزرگ شده باشه که خودش بفهمه 

کتاب بخون 🙃
باهاش خیلی نرم رفتار کنید بعد اگر بازم گوش نکرد دیگه باهاش صحبت نکنید تا باهاتون حرف نزده و اگر فهمی ...

اینکارو کردم اینقدر اصرار کرده تا باهاش حرف زدم قول داده ۳ساعت بیشتر بازی نکنه اما به قولش عمل نمیکنه انگار اعتیادداره 

اینکارو کردم اینقدر اصرار کرده تا باهاش حرف زدم قول داده ۳ساعت بیشتر بازی نکنه اما به قولش عمل نمیکن ...

پسرتون تک فرزنده؟ خانومی بهش بگید من روی تو حساب کردم فکر نمیکردم رو قولی که داده نمونه اینجوری بهش بگید که حس کنه پسر بزرگی داره میشه باهاش جوری باشید که راحت بیاد باهاتون درد و دل کنه نترسه شاید اینا منزویش کرده

کتاب بخون 🙃
پسرتون تک فرزنده؟ خانومی بهش بگید من روی تو حساب کردم فکر نمیکردم رو قولی که داده نمونه اینجوری بهش ...

نه  بچه وسطیه.سه تا بچه دارم.خیلی ممنون عزیزم از حرفای خوبتون