2777
2789

سلام

من با شخصی ۱۸ ساله دوستم معمولا هفته ای یه بار با هم حرف میزدیم و حال دوستی مون خوب بود.

الان نزدیک یه ماهه اصلا بهم زنگ نزده

بهش دوهفته پیش زنگ زدم

گفتم نگار ،چرا نیستی خبری ازت نیست

گعت:آره ببخش

خیلی سرم شلوغه و کاردارم 

البته بگم استاد دانشگاهه و یه بیزینس با شوهرش داره.

خلاصه بهم گفت ،فردا بهت زنگ میزنم حتما و رفت.

الان دو هفته از اون حرف گذشته و اصلا چه مجازی چه تلفنی نیست کلا.

ناراحتم ازش

سر سنگین شده کلا

خدایا تنهامون نزار

ولش تو هم بی تفاوت باش

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی موقعایی هست ادم واقعا سرش شلوغه. شاید مشکلی داره ک نمیتونه بشما بگه. مگه نمیگی دوستیم چ اشکالی داره شما بزنگ ببین چشه. مگه مقابقست یبار من بزنگم یبار اون. ولی نه دیدی بعد از بارها نزنگید خب توام نزنگ

ازش بپرس چه اتفاقی افتاده و دلیل رفتارش چیه این طوری وقتی دوستیتون تموم بشه ناراحت نیستی که کم گذاشتی 

شاید حال روحیش خوب نیست

شاید به هر دلیلی خواسته دیگه دوستش نباشی 

هر چی که هست دلیلسو بپرس

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

دوست من کرونا گرفته بود هی زنگیدم اس دادم گفتم کمر منم میدرده اون اصا نپرسید. چون میدونم اصا یادش نیس. چون حالش خوب نبود. یهفتس میخاد بمن بزنگه ولی همینطو مونده. تو اینستا بهم فیلم اینا میفرسه. انلاینه اما خب نمیتونه بزنگه چون متاهل دیگه نمشه ک هرموقع خاست بحرفه. ولی خب بقول تو منم ته دلم یکم ناراحتم ولی درکش میکنم. پیش میاددیگه. 

ی موقعایی هست ادم واقعا سرش شلوغه. شاید مشکلی داره ک نمیتونه بشما بگه. مگه نمیگی دوستیم چ اشکالی دار ...

چون تحصیلات و جایگاه اجتماعی و وضع مالیش ازم خیلی بالاتره میگم شاید با من گشتن رو در شان خودش نمی بینه چه میدونم میگم شاید فاصله انداخته که راحت تر بره

با این تفاسیر بازم زنگ بزنم و باهاش بحرفم؟

خدایا تنهامون نزار
ازش بپرس چه اتفاقی افتاده و دلیل رفتارش چیه این طوری وقتی دوستیتون تموم بشه ناراحت نیستی که کم گذاشت ...

دو هفته پیش که زنگ زدم و بهش گفتم چرا فاصله گرفتی دلم تنگ شده واست

فقط گفت سرم شلوغه و اینور و اونور بودم

هیچ دلیل درستی نیاورد

به نظرت بازم بپرسم؟

خودم میگم خب هیات علمیه و شاید میخواد با آدمایی مثل خودش بگرده و من براش کمم

خدایا تنهامون نزار
دو هفته پیش که زنگ زدم و بهش گفتم چرا فاصله گرفتی دلم تنگ شده واست فقط گفت سرم شلوغه و اینور و اونو ...

بذار یکم بگذره بعد رک و راست بگو حستو 

به نظرم اینکه دلیلشو بدونی بهتره اگه دلیلش چیزیه که خودت گفتی خب راحت تر می تونی فراموشش کنی 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
دوست من کرونا گرفته بود هی زنگیدم اس دادم گفتم کمر منم میدرده اون اصا نپرسید. چون میدونم اصا یادش نی ...

معرفت در گرانی ست به هر کس ندهند

پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند

خدایا تنهامون نزار
چون تحصیلات و جایگاه اجتماعی و وضع مالیش ازم خیلی بالاتره میگم شاید با من گشتن رو در شان خودش نمی بی ...

خب ببین این الان ی قضاوته. ی چند باری بحرف دیدی نه داره کلاس میاد بزارش توام کنار