2777
2789

عین دختر من دو و نیم ماهشه فقط شبا خوب میخوابه روزا نیم ساعت چرت میزنه فقط

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین دختر من دو و نیم ماهشه فقط شبا خوب میخوابه روزا نیم ساعت چرت میزنه فقط

ببخشید وزن بچتون چنده ..پسر منم دوماه و نیمه ..اها یه سوال دیگه شکمش چند روز یه بار کار میکنه ؟ر

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

پسر منم همین سنه در روز اصلا خواب نداره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
جدیییییی چرا اینا اینجوری از کمر افتادم همه اش بیداره و بغل به هیچ کار نمیرسم. شما دکتر نبردی؟

منم خستم خواهر یه لحظه بزارم برم جایی گریه میکنه

دکتر به من استامینیفون داد گفت فقط وقتای بیخوای بده.

شیر خوب میخوره؟

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
ببخشید وزن بچتون چنده ..پسر منم دوماه و نیمه ..اها یه سوال دیگه شکمش چند روز یه بار کار میکنه ؟ر

شش کیلو

روزی 5 بار حدودا

آره شیر خودم اتفاقا اطرافیان همین رو گفتن شیرخشکم گرفت م دادم هیچ تغییر نکرد

جاش گرم نیست

تشنه نیست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
منم خستم خواهر یه لحظه بزارم برم جایی گریه میکنه دکتر به من استامینیفون داد گفت فقط وقتای بیخوای بد ...

استامینوفن میدی میخوابه؟ من براواکسنشم دادم بهش هیچ تاثیری رو خوابشنداست بازبیداربود

شش کیلو روزی 5 بار حدودا

الان روزی ۵بار ؟ زیاد نیس ؟ 

پسر من ماه اول اینجوری بود ..بعدش کم کم دیر پی پی میکرد تقریبا هفتع ای یه باز بردم دکتر کفت سیستمش اینجوریه میخاد وزن بگیره ..الان ۳روز یه بار ولی اذیت نیس