2777
2789
عنوان

خوشکلاسیون😅

216 بازدید | 11 پست

سلام خانما من ابروهام خیلی کم هستن دوست دارم قاب یا میکرو کنم شوهرم میگه همینجور معمولی بهتره اما از قرینه نبودنشون و کم پشتی و اینکه همیشه مجبورم مداد بکشم خسته شدم دوس دارم تغییر کنم بنظرتون قاب بهتره یا میکرو ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=218065609]تمنا گلی امروز اندازه هامو گرفتم  دور سینه ۹۷ دور کمر ۸۰ دور شکم۸۷ دورباسن ۹۶🤦🤦🤦 @تمنا ...[/QUOTE

سلام عزیزم .

مطمنی درست گرفتی😟فک کنم خیلی زیاد گرفتی یعنی منظورم اینکه متر رو گشاد گرفتی..

این سایز منه.

@maryammahh    

همون پس بچه شیر میدی ک دور سینه ات زیاده..اشکال نداره میگذره ...ماهم لاغر میشیم ب امید خدا😜

آرزومه مثل قبل لاغر بشم اما خیلی پر خورم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم😭 الان که فیلمای قبل رو نگاه میکنم حسرت میخورم

چجوری؟ الان چجوریع سایزت

الان دور سینه93 دور کمر گاهی69گاهی71

دور باسن 95 کافیه ورزش کنی لازم نیس باشگاه بری من خودم با شبکه جم فیت ورزش کردم لاغر شدم رژیم سر خود نگیر که اگه گرفتی بدنت تو حالت قحطی میره با خوردن کمترین غذا فوری جذب میشه و سوزوندن کالریش سخت میشه عادی غذاتو بخور سعی نکن یدفه لاغر شی روزی 30دقیقه ورزش کافیه اروم اروم لاغر شی براحتی دیگه چاق نمیشی اما اگه یدفه لاغر شی حتی بیشتراز وزن اولیت وزن میگیری 

آرزومه مثل قبل لاغر بشم اما خیلی پر خورم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم😭 الان که فیلمای قبل رو نگاه میکنم ...

خب همون اندازه توخونه ورزش کنین مگه به کم خوردنه؟ همه عوامل موثره