2777
2789

من هفت هفته قبلا علائم داشتم سر سینمم درد میکرد ترشح داشتم .زیر دلم درد می‌گرفت. موقع نزدیکی درد وسوزش داشتم الان ندارم اینارو بنظرتون طبیعی هست چون قبلا داشتم الان نداشتم بتام تو هفته پنج ۲۲۰ بود میترسم چکار کنکم راهنماییم کنید🥲😑🥺🥺😭

خداجونم تو دلیمو حفظ کن 😍😘میسپرمش یه خودت 🤰🤰خداجونم شکر که مامان شدم

سونوگرافی دادی؟ 

حاملگی به درد سر سینه که نیست. اون علایم موقتی هستن. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب علائم دیگه چی ؟؟سونو ندادم 

منظورم اینه که این علایم تمام میشن. به علایم که نیست 

سونوگرافی مهمه.‌

مثلا من خواهرم موقع حاملگی اصلا سینه درد نداشت. ولی دوستم داشت. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
منظورم اینه که این علایم تمام میشن. به علایم که نیست  سونوگرافی مهمه.‌ مثلا من خواهرم موقع حا ...

ممنون خیالم راحت شد انشالله که بچم سالمه😍

خداجونم تو دلیمو حفظ کن 😍😘میسپرمش یه خودت 🤰🤰خداجونم شکر که مامان شدم
ممنون خیالم راحت شد انشالله که بچم سالمه😍

اصلا به علایم توجه نکن. 

ممکن یه ماه معده درد داشته باشی. بعد تموم بشه. بعد تنگی نفس بعد قطع بشه بعد یه چیز دیگه.