2777
2789
عنوان

درگیری ریه در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 10855 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستریش نکردن دارو هم ندادن گفتن فرداببر متخصص عفونی ببینه متخصص عفونی هم وقت ندادن برا فردا. م ...

عزیزم اگه خانما منو نخورن و نریزن سرم دخترمنم سه سال پیش ریه هایش ضعیف و همیشه عفونت داشت هیچچچچ دارو و متخصص و فوق تخصصی خوبش نکرد جز داروی امام کاظم ع

حالا دیگه خود دانی استفاده کنی یا نه دقیقا دختر منم چهار سالش بود الان دیگه هیچ اثری از تنگی نفس و عفونت نداره خداروشکر خواستی بگیری بگو طرز استفاده بهت بگم

ان شالله تبش پایین میاد فقط بعد وب شدنش پیگیر باش کاملا خوب بشه

ما اواسط خرداد کرونا گرفتیم بعوش خوب شدیم دخترم تب داشت بعد ۳ ماه تبدیل به آلرژی و رفلاکس شده اثلا دخترم این‌شکلی نبود من فکر میکنم عوارض کروناس

تازگی ها دوباره مریض شد براش اسپری و دوتا چرک‌خشک‌کن قوی داده دکتر با امپرازول 

بخور سرد هم‌خوبه اکسیژن خونه رو زیاد میکنه من  اینسری مریض شد گذاشته‌بودم تو اناق

بچمتو خواب دتشت خفه میشد از بس سرفه میکرد

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
شربت ایورا بهش بده مال سرفس عالیه بعدش انتی بیوتیک چرا نداده؟

چون کروناویروسه وانتی بیوتیک رو باکتری ها موثر اک گاهی عفونت ویروسی زمینه فراهم امدن عفونت باکتریایی روهم فراهم کنه انتی بیوتیک اگ پزشک لازم بدونه میده ولی همون اول توکرونا اینکارو نمیکنن ....

شما فقط دکتر عفونی رفتید؟

اره عزیز

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم اگه خانما منو نخورن و نریزن سرم دخترمنم سه سال پیش ریه هایش ضعیف و همیشه عفونت داشت هیچچچچ دار ...

تجویزریسک دارمبکنین؟ چ دل جراتی کروناویروس موذی و جدیدی لطفاتجویزنکنین  شما پزشگ متخصص طب سنتی نیستین گلم  شایدرو دخترشما جواب داده اونم ۴سال پیش ک کرونا نبودولی الان اینکارنکنین بدن با بدن فرق داره کروتا ی ویروس جدید لطفادارو تجویزنکنین

عزیزم اگه خانما منو نخورن و نریزن سرم دخترمنم سه سال پیش ریه هایش ضعیف و همیشه عفونت داشت هیچچچچ دار ...

اره داروی خوبی هست 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
بعدش دکتر دیگه ای لازم نیست آدم بره برای چکاپ؟

نه عزیز فقط عفونی 

برای کرونا فقط عفونی باید رفت

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......