2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم

94 بازدید | 7 پست

پارسال اذرماه پسرخواهر شوهرم دومیلیون ازمن قرض کرد گفت تاعید برمیگردونم ماه اول پونصد داد ولی بقیه پولم موند ولی میبینم که میلیونی پول خرج میکنن وپدرش براشون خونه گرفت و نامزدش الان کلاس ارایشگری و باشگاهش ترک نمیشه وخلاصه بگم چیزی کم ندارن و قشنگ یه عالمه خرج اضافه دارن وپول من بدبخت رفت که رفت اون پولم درسته مقدارش کم بود ولی پس اندازم بود و من دیدم چک داره دلم براش سوخت از ماجرای چکشم خانوادش هیچ کس خبرنداشت وفقط به من وشوهرم گفت وگفت پیش هیچ کس نگید حالا من هی دنبال بهانه بودم که به اون بهانه پول رو ازش بگیرم این پسره تویه موسسه ای که مربوط به شغل همسرمه کارمیکنه پنجشنبه زنگ زد شوهرم منم خوشحال شدم لابد میخواد پولمو برگردونه بعد به شوهرم گفت دایی یه نامه اومده که میتونین ۱۵تا۲۰میلیون وام برداری اسمت رو بنویسم وامت که اومد نصفش رومن بردارم نصفش روتو همسرمم اول قبول نکرد بعد گفت باشه وچندبارازش پرسید مطمئنی میتونی اقساطش روبدی اونم گفت اره وقرار شد اقساط رو باهم بدن ولی من حرصم گرفت وبه شوهرم گفتم بدقولی پارسالش یادت رفته الان هرماهم باید زنگ بزنی که فلانی قسط روبریز (بازم متوجه شدم خانوادش خبر ندارن)و ما باید یاازحقوقمون اقساط روبدیم یا هم اسمت بدحساب درمیاد ودیگه بهت وام نمیدن گفتم جنگ اول به ازصلح اخر همین اول بگو لازم دارم وخودم برمیدارم شوهرمم میگفت بد میشه گفتم اون باباش پشتشه ولی ماکسی رو نداریم بازاون یه خونه داره لااقل مااونوهم نداریم بگیر بزارم توبورس خودم باهاش کارکنم خلاصه شوهرم باهزارخجالت پیام دادکه خودم لازممه وهمشو خودم برمیدارم اونم گفت حله الان عذاب وجدان گرفتم کاش نمیگفتم ازیه طرفم اون قرضش اصلا از یادم نمیره

کارت درسته

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا گوشیش روعوض کرده درصورتیکه خوب بود موتور گرفته منم این مخارجشومیبینم میگم پول من درممقابلش چیزی نبود که گرفت وپس نداد

از یه طرفم به شوهرمم میگم نباید خجالت بکشی چون وام توبود وحقت بود ولی اون خواست زرنگ بازی دربیاره ونصفش رو برداره اون باید خجالت بکشه

میگم اونیکه خجالت بکشه اون هست که جلو چشمت میلیون میلیون خرج میکنه فقط قرض ما رونمیده 

اوایل نامزدیمونم این تو شهر ما دانشجو بود هروقت میخواست بره شهرشون عوض پدرش از ماپول میگرفت ومیگفت دایی پول ندارم شوهرمم میداد ولی هیچ کدومشو پس نداد