2777
2789
عنوان

جذابیت ربطی به خوشگلی نداره موافقین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدون خوشگلی منظورم صورت معمولیه خوشگل نچسب تاحالا شنیدی؟😂

دقیقااااا یه دوست داشتم خیلی زیبا اما شخصیتش جذاب نبود برایرهمین هرکسی باش اوکی نبود

ولی بعضی چهره معمولی با شخصیت جذاب داشتن و طرفداران زیاد

خب چشما  میبینن نمیشه منکر تاثیر زیبایی شد تا وقتی که حرف نزنه زیباییش و حالت چهرش جذابیتش هست،ولی وقتی حرف بزنه(دلنشین بودن یا ناخوشایند بودن حرفاش نشون میده جذابه یا نه).

و در مقایسه دو شخص که  سخن شیرین دارند و یکی زشت و دیگری زیباست قطعا شخص زیبا روی خوش سخن جذاب تره.

آره میدونم غیر عادلانست ولی واقعیت دنیا همینه :)

.
نه بدون خوشگلی منظورم صورت معمولیه خوشگل نچسب تاحالا شنیدی؟😂

خوشگل نچسب که آره، زیاده

اما ‌واسه جذاب بودن باید لااقل معمولیِ خوشگل بود. مثلا هانده ارچل یا نینا دبرو. اینا معمولیِ جذابن،  درسته قیافشون خاص نیس اما خوشگل محسوب میشن

این نظر منه، شاید درست نباشه

خب چشما  میبینن نمیشه منکر تاثیر زیبایی شد تا وقتی که حرف نزنه زیباییش و حالت چهرش جذابیتش هست، ...

نه من منظورم ادم زشت و زیبا نبود منظورم ادم خوشگل و ادم معمولی بود من خودم تاحالا آدمای معمولی زیادی رو دیدم که شخصیت خیلی محکم و جذابی داشتن 

ولی خب تو نگاه اول اره اونیکه خوشگل تره به چشم میاد 

NVD❤