پدر من سال گذشته بخاطر کرونا فوت کردند ، الآن یکسال همه میکند اگه نبرده بودیدشون بیمارستان و اکسیژن آورده بودید خونه حتما زنده میموندند حتی امروز بهم گفتند فوتشون بخاطر آمپول های رمدیسیور بوده و این آمپول ها عوارضش خیلی بده ، منم خیلی بهم ریختم میگم نکنه باعث مرگ پدرم شدیم که بردیمش بیمارستان آخه میکند هرکس خونه مونده و اکسیژن براش آوردند توی خونه زنده مونده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنداز دور این حرفا رو .اول مرگ دست خداست .رکزی که دنیا میایم روز مرگ و نحوه اونم نوشته شدهه.بعدش درصد درگیری ها فرق دارهه و ایمنی بدن .من با ۴۵ دزصد الان دارم کامنت میدارم اسم هم داشتم تعداد گلبولهای سفید خونم هم پایینه ولی دوستمون با هیچ درصد فقط سرفه و تب فوت کرد .گوش ندهه .روحش شاد باشه .خدا بهتون صبر بدهه
حقیقتا هنوز نه درمانی برا کرونا هست نه صد درصد همه داروها جواب میدن.کسایی هم که درگیری بالا دارنمجبورن بیمازستان دارو بگیرن خیلیااااا خوب میشن و به داروها جواب میده بدنشون
هرکی گفته حرف مفت زده. شوهر من همین ماه پیش رمدسیویر زد. مریضی که براش بستری میزنن فقط اکسیژن نمیخواد بلکه کلی مراقبت دیگه میخواد برا عوارض رمدسبویر هم کلی آمپول میزنن اگه پدرتون فوت شده به خاطر شدت جهش بیماری و رشد غیر قابل کنترلش بوده .
شما بهترین کار رو کردین.خدا ایشون رو هم رحمت کنه. مردم حرف الکی زیاد میزنن. اگه بستری نکرده بودین هم میگفتن شما تو خونه کشتینش.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله