2777
2789

من رابطم به خانواده‌ی شوهرم تقریبا خوبه. خب نه اونا بی عیب نقصن نه من...

آدم با خانواده‌ی خودشم اختلاف نظر داره چه برسه به خانواده‌ی همسر

اما من همیشه در حد خوانم مثل خانواده‌ی خودم براشون ارزش قائل شدم و اگر کمکی ازم بر اومده انجام دادم براشون

تا حالا هم رفتار زشت یا بدی که بخواد خیلی تاثیر روم بزاره ندیدم ازشون

اما همیشه دوستام میگن چرا اینقدر بها میدی...

همه‌ی تلاششون رو میکنن که بگن خانواده‌ی شوهر لیاقت محبت نداره...

همش نسخه میپیچن...

خب من درک میکنم شاید خانواده‌ی شوهر اونا واقعا بد باشن و نمک نشناس باشن. اما حس میکنم جدیدا مد شده آدم ها همدیگه رو دعوت به نامهربونی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونن رابطه ی خوبتون رو ببینن.... حسادت میکنن..... 

دوتا انگشت با هم فرق دارن چه برسه دوتا نفر از دوتا خونواده..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم قبول دارم تازگیا همه نامهرربون شدن

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            

وقتی قدر خوبیتو میدونن پس نیازی نیست به حرف دوستات گوش کنی و خوبیتو ادامه بده. 

من خودم قبلا بدی زیاد دیدم ازشون ولی هیچ وقت بدی نکردم در حقشون نهایت تنبیهشون رفت و آمدمو کم کردم چون هر کسی مسوول اعمال خودشه و الان دو سه سالی  قدر خوبیم دارن میفهمن

سلام.

عزیزم اولا دنبال حرف خال زنکی دیگران نباش. و کاری که صحیح و صلاح خودته انجام بده⁦☺️⁩

دوما، خوبی خوبی میاره،،، اگه خوبن باهات و نقاط تاریکی نمیبینی خودت رو خراب کنی چرا🤷 پس حد و حدود رو آدم با همه نگه میداره که حرمت شکنی نشه! ولی وقتی باهات خوبن شمام با خوبی و سیاست زنونه درست خوب بمون ⁦❤️⁩

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

نه گلم تو کار درست رو میکنی بدی کنی بدی میبینی زندگیت دعوا میشه آرامش نداری به حرف دوستات گوش نکن

بخدا من خیلی سعی کردم با خونواده همسرم خوب باشم ولی خودشون نخواستن مادر شوهرم شوهرمو دعوت میکنه شام منو دعوت نمیکنه اونا طبقه پایینن من بالا انگار من وجود ندارم منم محلشون نمیزارم