2777
2789
عنوان

فک کنم طلای تقلبی بهم انداختن

| مشاهده متن کامل بحث + 9188 بازدید | 49 پست
 هیچی یخ ندارم یک روش دیگه نیست؟

چرا هزار تا راه هست بزار تو سرکه بعد 5 دقیقه اگر سیاه شد طلا نیست. یا اینکه بنداز تو اب اگه کف موند طلاست. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
چرا هزار تا راه هست بزار تو سرکه بعد 5 دقیقه اگر سیاه شد طلا نیست. یا اینکه بنداز تو اب اگه کف موند ...

تو کف موند ولی من بدل هم امتحان کردم تو کف موند خخخ

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هزار تا راه هست بزار تو سرکه بعد 5 دقیقه اگر سیاه شد طلا نیست. یا اینکه بنداز تو اب اگه کف موند ...

ولی اصلا شماره نداره خیلی نگاه کردم 

تو کف موند ولی من بدل هم امتحان کردم تو کف موند خخخ

حالا سرکه رو امتحان کن. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
ولی اصلا شماره نداره خیلی نگاه کردم 

ببین خیلی ریزه بعضی جاها. یه ذره بین بگیر دستت ببین. منم مال گردنبند خودم رو به زور پیدا کردم 

چکاریه روش امتحان کنی ببر ی. طلا فروشی دیگه بگو گرفتم اما مطمئن نیستم؟ اصلا هم حرف فروش نزن بگی هد ...

اخه تا فردا دق میکنم خخخخ

واقعا؟مطمئنی؟فک میکردم طلاس 

نه قفل زنجیر و گردنبندها نه دستبندها هیچکدوم طلا نیستن🤗

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اخه تا فردا دق میکنم خخخخ

تحمل کن دیگ😐

منم النگو اینه ای گرفته بودم دوستم همش بهم میگف النگوهات بدله ب همه بچها و دوستامونم گفته بود این حرفو که اره فلانی بدل انداخته دستش بعد چند وقت اومد ازم پرسید چند گرفتی النگوهاتو میخام طلا بخرم ا النگوها تو خوشم اومده ادرس طلا فروشی دادم تا مطمئن شده😐 فهمیدن از حسادتش بوده😂

تحمل کن دیگ😐 منم النگو اینه ای گرفته بودم دوستم همش بهم میگف النگوهات بدله ب همه بچها و دوستامونم ...

ننم عکس رو گزاشتم برو نگاه کن همه میگن بدله حالا زیاد وزنیم نداره نمیدونم‌چرا میگن اینو

ننم عکس رو گزاشتم برو نگاه کن همه میگن بدله حالا زیاد وزنیم نداره نمیدونم‌چرا میگن اینو

بعضی دوستان گفتن فقط قفلا بدله 

اگه دوست داری مطمئن مطمئن شی همینکاری گفتم کن ببر طلا فروشی دیگه بگو هدیه گرفتم میخام مطمئن شم اگه گفت طلاس بگو قفلش یجوری اونم طلاس؟جوابتو میده دیگه