سلام بچه ها عذر میخوام ک یکم تاپیک تکراری زدم این چند روز ی سوال داشتم ۲هفته پیش یک دستبند طلاخریدم از یک مغازه طلافروشی که چندین ساله هست و معتبره اما رنگش یجوری بود ک هرکی میدید میگفت این طلا نیست دیگه خودمم شک کردم دیگه پرسیدم گفتن اگه ب اهن ربا چسپید طلا نیست منم زدم ب اهن ربا هیج جاش نچسپید اما قفلش چسپید چیکار کنم ببرم پس بدم
چرا هزار تا راه هست بزار تو سرکه بعد 5 دقیقه اگر سیاه شد طلا نیست. یا اینکه بنداز تو اب اگه کف موند طلاست.
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو کف موند ولی من بدل هم امتحان کردم تو کف موند خخخ
حالا سرکه رو امتحان کن.
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
ببین خیلی ریزه بعضی جاها. یه ذره بین بگیر دستت ببین. منم مال گردنبند خودم رو به زور پیدا کردم
نه قفل زنجیر و گردنبندها نه دستبندها هیچکدوم طلا نیستن🤗
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم النگو اینه ای گرفته بودم دوستم همش بهم میگف النگوهات بدله ب همه بچها و دوستامونم گفته بود این حرفو که اره فلانی بدل انداخته دستش بعد چند وقت اومد ازم پرسید چند گرفتی النگوهاتو میخام طلا بخرم ا النگوها تو خوشم اومده ادرس طلا فروشی دادم تا مطمئن شده😐 فهمیدن از حسادتش بوده😂